Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu

Video se připravuje ...
VIDEO: Tereza Kovářová/BPŽ
2. prosince 2016 | 06:00

Úřadující Miss Natálie Kotková je také velmi sledovanou blogerkou, a to na svém blogu The Nattiness. Stala se letošní výherkyní v kategorii Video blog roku a právě v těchto dnech už s kráskami z celého světa bojuje o titul Miss World v americkém Washingtonu.

„Blogerka roku není o tom, aby byl někdo nejlepší, je to o tom, že jsem třeba i kvůli Miss byla tenhle rok trochu zajímavější. Je to o popularitě a možná to bude příští rok někdo jiný. Každý blog je jiný, každý je unikát. Všichni, kteří tyto blogy tvoří, mají jinou osobnost a sdílí ji s lidmi a záleží na tom, komu sednete,“ řekla nám ke svému vítězství Natálie Kotková.

Teď už je ve Washingtonu a s sebou si vezla kufry plné oblečení a hlavně šatů jako princezna. „Šaty mám od Ponerů, jedny jsou s pštrosím peřím a na sukni je asi dvacet metrů hedvábí, jsou šedivé. Potom mám ještě jedny modré, kde si sami navrhovali i design látky s květinami. Ještě mám od nich dvoje krátké a další šaty mi ušila moje kamarádka designérka. Ušila mi je za tři dny,“ vyprávěla nám Natálie. Osmnáctého prosince držte palce, bude finále!

Video se připravuje ...