Hana Brejchová (69) se se svou sestrou Janou (76) sešla ve stejné nemocnici. Nejdříve byla hospitalizována Jana, a to kvůli úbytku bílé hmoty mozkové. Leží na LDN. Netrvalo dlouho a už tam byla i Hana.

Hana měla obrovské bolesti břicha a musela nutně na chirurgický zákrok. „Já jsem měla opravdu velké bolesti žlučníku, měla jsem tady několikrát pohotovost, už to bylo takový nesnesitelný, varoval mě doktor, že by to mohlo prasknout, což by byl malér, že jo,“ vysvětlila Hana pro Top Star magazín. Hana podstoupila zákrok přibližně před měsícem. V nemocnici si pak pospala několik nocí a na vlastní žádost odešla domů.

To však nebylo to jediné, co ji v poslední době trápilo. Problémy měla i se svým přítelem. „Byly tam takové epizody, kdy jsme se skoro rozcházeli napořád. Pak jsem to zase lepil dohromady a to bylo asi třikrát, čtyřikrát až pětkrát a já z toho měl takový nervy, že jsem z toho skoro zkolaboval,“ vyjádřil se její přítel Pavel. Co dalšího se ještě v životě Hany odehrálo, se dozvíte dnes večer ve 21:30 v Top Star magazínu na Primě.

Fotogalerie
16 fotografií