Práci organizace Život dětem moderátoři představili díky medailonkům, které natočili přímo v rodinách s malými statečnými hrdiny.

„Jsem moc rád, že jsem mohl přispět, vy můžete taky,“ vyzývá Leoš Mareš, který se jel podívat s kolegou Patrikem Hezuckým za Samuelem, jenž trpí nemocí motýlích křídel. 

Přispět můžete na sbírkový účet  83297339/0800, variabilní symbol 2 a udělat tak radost všem těm, kteří to nejvíce potřebují!

Životní příběhy rodin, které postihlo neštěstí, jsou velmi silné. Jak se s návštěvou vypořádala Zorka Hejdová?

„Čekaly jsme, že odejdeme po natáčení smutné a úplně hotové. Jenže malý Máťa se na nás celou dobu smál, ukázal nám, jaké dělá pokroky, jak už umí třeba i zamávat (dřív měl ručičky stále sevřené v pěst) a tolik se snaží. Jeho rodiče jsou navíc pozitivní a jejich přístup dělá podle mě hrozně moc. To ale neznamená, že nepotřebují pomoc. Rehabilitační péče je velmi nákladná, navíc se kvůli ní museli přestěhovat.“


Na akci kromě zmiňovaných vystoupí Paulie Garand, Mikolas Josef, Skyline, Glowsticks a Holden. Všichni umělci se vzdali nároku na honorář. Evropa 2 bude celou akci přenášet i přes FB live stream na svém profilu. Vstup na charitativní busking je zdarma. Na místě si budou moc diváci zakoupit speciální samolepky a placky, z nichž výtěžek půjde právě na organizaci Život dětem.

Fotogalerie
4 fotografie