Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Styl podle celebrit: Džíny a svetr nosí i hvězda Naomi Watts

1. prosince 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Vyzkoušejte jednoduchý outfit podle herečky Naomi Watts.

Herečka Naomi Watts je v jednom kole. V současné době natáčí na Manhattanu nový film Gypsy. Ve volných chvílích dává přednost tomu nejpohodlnějšímu, co ve své skříni najde. A tak se v natáčecích pauzách nejčastěji prochází po městě v boyfriend džínách a hřejivém šedém svetru. Svěží, jednoduchá a mladistvá kombinace, která nikdy nezklame! 

Ještě větší šmrnc obyčejnému outfitu dodají brýle s kočičími obroučkami. V těch snadno schováte, že jste se nestihla namalovat. Naomi k outfitu obula žabky, protože si jen na pár sekund odběhla při natáčení, vám je ale samozřejmě nedoporučujeme. Aktuálně by vám v nich byla asi trošku zima. Skvělou volbou pro mrazivé dny jsou farmářky v typickém hořčicovém odstínu. Samozřejmě nezapomeňte ani na kabát nebo péřovou bundičku.

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: Vybíráme kabát na zimu! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Buďte jako Naomi Watts

Jednoduché kombinace oblečení nosí čím dál více slavných žen, které musí kvůli své profesi často oblékat nepohodlné módní výstřelky. Naučte se zdánlivě obyčejné kousky nosit také. Džíny, jednobarevné tričko a svetr tvoří dohromady nerozlučnou trojici.

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Svetr: Lindex, 899 Kč, džíny: H&M, 999 Kč, tričko: Zoot.cz, 229 Kč, brýle: betterlook.cz, 129 Kč a boty: Deichmann, 699 Kč

Zde sledujte i další stylové outfity slavných žen!