Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Velký horoskop na prosinec: Berani by si měli dát pozor při řízení a Lvi si hlídat emoce

/
  • Co vás čeká v prosinci podle hvězd?
    Co vás čeká v prosinci podle hvězd? (shutterstock.com)
    1. prosince 2016 ● 06:00

    Poslední měsíc tohoto roku je před námi, co můžete čekat? Na co si dát pozor, a v čem se vám naopak bude dařit? Přečtěte si, co pro vás hvězdy přichystaly!

  • 1.

    Beran

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Milí Berani, nepříznivé planetární konstelace vás přímo vybízejí k tomu, abyste byli při všech svých aktivitách mnohem opatrnější, než je u vás běžným zvykem. Poruchy soustředění a koncentrace mohou přispět k tomu, že se dopustíte nějaké zásadní chyby. Velký pozor si dávejte i při řízení auta a raději dodržujte maximální předepsanou rychlost. Nepouštějte se bezhlavě do záležitostí, o kterých vůbec nic nevíte.

  • 2.

    Býk

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Milí Býci, v průběhu prosince se vždycky najde někdo, kdo vám bude s radostí házet klacky pod nohy. Ani největší snaha nepřinese žádaný výsledek, všechno se pokazí v tu nejméně vhodnou chvíli. Naštěstí vám nechybí bystrý důvtip, který vás dokáže vytáhnout i z naprosto bezvýchodné situace. Po 21. prosinci k vám natáhne svou štědrou ruku samotné štěstí, najednou se vám pohrnou jen samé skvělé příležitosti.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Milí Blíženci, největším předmětem vašeho zájmu se v průběhu prosince stane všechno, co se týká duchovní sféry lidského života. Najednou pocítíte obrovskou touhu přehodnotit své dosavadní životní kroky a stanovit si nějaké nové cíle. Přemírou energie překvapíte nejen svoje okolí, ale i sami sebe. Omezení, která se vám pokouší někdo stanovit, se vám jeví jako příliš svazující, proto s nimi odmítáte souhlasit.

  • 4.

    Rak

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Milí Raci, vaše neklidná mysl dokáže zabloudit prakticky kamkoli, k dokonalému uplatnění svých skvělých nápadů ovšem potřebujete především maximální soustředění a trpělivost. Zatímco v soukromém životě se vám momentálně nebývale daří, v pracovní sféře neustále narážíte na nejrůznější omezení a překážky. Zřejmě budete muset počkat, až se situace trochu uklidní, teprve pak se můžete pustit do něčeho pořádného.

  • 5.

    Lev

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Milí Lvi, chladné počasí nedělá příliš dobře vašim mozkovým závitům, proto byste se měli raději vyhnout všem důležitým rozhodnutím, která vyžadují jasnou mysl. Nákupy dražších věcí také odložte, mohli byste při nich být až příliš impulzivní. Držte jazyk za zuby a nevyslovujte žádné povrchní soudy, jakýkoli nehezký výrok se vám později vrátí jako bumerang. Snažte se mít své emoce neustále pod kontrolou.

  • 6.

    Panna

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Milé Panny, v prosinci dokážete svými hlubokými názory i myšlenkami ovlivnit mnohé osoby, které vás ještě před nějakým časem neměly příliš v lásce. Naštěstí ale brzy pochopí, že v sobě ukrýváte neskutečnou moudrost, o niž se rádi podělíte se všemi, kdo o to projeví dostatečný zájem. Skvěle se vám bude dařit při jakýchkoli zkouškách nebo pracovních pohovorech. Vaší doménou se stane také oblast komunikace.

  • 7.

    Váhy

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Milé Váhy, nepříznivé postavení planety Merkur přináší do vašeho života zmatek, který se projeví zejména v oblasti komunikace. Budete zcela postrádat schopnost jasného myšlení, což vás může přivést do nejedné trapné situace. Naopak laskavá Venuše s energickým Marsem za zády neobyčejně přeje vašemu společenskému životu. Díky nim se zúčastníte i takových akcí, na které byste se jinak jenom stěží dostali.

  • 8.

    Štír

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Milí Štíři, ve vzduchu se šíří nepříjemné napětí, které bohužel zasáhne i vás. Zatímco v pracovních záležitostech dokážete beze zbytku uplatnit své mentální schopnosti, v osobním životě vás ovlivní obrovská nervozita. Pozor na finanční záležitosti, které se nemusí vyvíjet zrovna podle vašich představ. Vánoce byste nejraději strávili v poklidu domova, zbytek rodiny pro vás ale naplánuje něco úplně jiného.

  • 9.

    Střelec

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Milí Střelci, tento měsíc vám padne jako ulitý. Hvězdné konstelace dokážou potlačit vaše slabé stránky a maximálně zdůraznit vaše přednosti, což se projeví ve všech oblastech vašeho života. Nejvíc zřejmě zazáříte ve společnosti, kde díky svému okouzlujícímu šarmu oslníte ty správné lidi. Touha po poznávání cizích krajů vás přivede k zajímavé nabídce, která by vás mohla dostat některých exotických destinací.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Milí Kozorozi, v průběhu prosince budete dlouze přemýšlet o některých životních peripetiích, které vás v minulosti postihly, a pokusíte se v nich najít ponaučení pro budoucnost. Díky tomu si uvědomíte, že některé chyby opakujete neustále podle stejného scénáře. Zřejmě nastal čas vykročit úplně jinou cestou. Stanete se naprostou jedničkou v komunikaci, vaše excelentní komunikační schopnosti zřejmě nikdo nepředčí.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Milí Vodnáři, můžete se těšit na jeden z nejúspěšnějších měsíců, jaké jste v tomto roce mohli prožít. Vaši nebeští patroni se budou přímo předhánět v tom, kdo z nich vám věnuje větší přízeň, což se výrazně projeví v jakýchkoli činnostech, do nichž se pustíte. Zkrátka, na co sáhnete, to vám doslova rozkvete pod rukama. Nikdo nezapochybuje o tom, že jste velice zajímavou osobností, s níž stojí za to se přátelit.

  • 12.

    Ryby

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Milé Ryby, stojaté vody vašeho života rozvíří energie, která uvede do pohybu některé stagnující záležitosti. Pokud si s něčím nebudete vědět rady, pomůže vám bystrý Mars, jenž má v zásobě spoustu dobrých nápadů. Zvýšená míra inteligence se může hodit zejména v profesní sféře, kde už dlouho čekáte na nějaký nový impuls. Podaří se vám vyřešit jeden letitý rodinný problém, což vám vyslouží uznání celé rodiny. 

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz