Na peníze přišla řeč v internetové talkshow FOTR Petra Šimůnka. A Bouček na přímý dotaz, zda se dobře uživí, odpověděl nečekaně upřímně. „Určitě. Stoprocentně. Není to tak, že by člověk zabezpečil pokolení, ale myslím, že se v týhle profesi dá vydělat srovnatelně, jako kdyby člověk hrál za bundesligový tým třeba… Jde to,“ vypálil zpříma.

Pak se zamyslel a uvědomil si, že nejspíš lehce přestřelil, a opravil se: „No, bundesligovej, dobře… Za Spartu Praha.“ „Takže jsi takovej Lafata českého moderátorství?“ nadhodil Šimůnek a Bouček se rád chopil. „Myslím, že to je úplně přesný, tohle srovnání. Lafata! V podstatě tady furt je, furt dává ty góly, nikdo moc nekřičí. Jo, jsem Lafata, to je hezký srovnání…“

A teď tenhle jejich pokec zkusme kvantifikovat. Všeobecně se ví, že hvězdy Sparty mohou brát až 800 tisíc měsíčně (Rosický by si mohl sáhnout i na milion, kdyby byl zdravý a hrál), konkrétně Lafata může dle kvalifikovaných odhadů fotbalových expertů vydělávat 400 až 450 tisíc (s výkonnostními bonusy). „Mám nesmírně lehkou profesi na to, kolik to generuje,“ dodal Bouček.

Video
Video se připravuje ...

Libor Bouček pod tlakem! Přiznal vztah s finalistkou Miss! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
20 fotografií