Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dojemné video: Fotbalista se jen před týdnem dověděl, že bude táta! Zemřel v letadle smrti

Autor: bop - 
30. listopadu 2016
06:40

Život někdy dokáže být pořádně krutý. Hitem internetu se stalo dojemné video, v němž se člen brazilského fotbalového týmu dozvídá, že bude otcem. A to pouhý týden před pádem letadla, při kterém mladý muž zemřel. Video s radostným momentem bylo zveřejněno na sportovcovu památku.

Dvaadvacetiletý Thiaguinho, vlastním jménem Tiago Da Rocha Vieira se dozvěděl radostnou novinu za pomoci svých spoluhráčů. Ti mu předali vzkaz a balíček od jeho partnerky Graziele. Podle brazilských médií se pár nedávno zasnoubil.

Video zachycuje dojemné momenty štěstí pouhý týden před osudnou nehodou. Spoluhráči nejprve přinesou mladíkovi balíček od partnerky. Ten je trochu zmatený a neví, o co kráčí. Kamarádi ale naléhají, aby se na něj podíval hned. Když je poslechne a přečte si vzkaz s velkou novinou, propukne okamžitě v nadšený jásot a spolu se svým týmem zprávu oslavuje.

Video  Thiaguinho, fotbalista Chapecoense, se před týdnem dozvěděl, že bude tátou. Pád letadla bohužel nepřežil.  - YouTube
Video se připravuje ...

V pondělí se v Kolumbii zřítilo letadlo s 81 pasažéry. Na palubě byli i hráči fotbalového týmu Chapecoense. Nehoda si vyžádala 76 lidských životů. Příčina nehody se dále vyšetřuje.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi