Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Čtenářka Tereza: Abych se manželovi pomstila, svedla jsem mu milenku

30. listopadu 2016 | 06:00

Nevěra vždycky bolí a člověk neví, co si v takové situaci má počít. Málokdo by ovšem zareagoval jako sedmatřicetiletá Tereza. Když se od známé dozvěděla, s kým jí manžel zahýbá, rozhodla se pro velmi radikální krok. "Když s ní může spát on, proč bych nemohla já!"

Po několika letech manželství jsme si řekli, že už je čas na dítě, a začali jsme na něm pracovat. A pak mi jednoho dne zavolala jedna ze známých, že ho viděla v restauraci s jinou ženou. Říkala, že ji zná. Jmenuje se Vlaďka a je to spolupracovnice mého muže. Zhroutil se mi svět.

Seděla jsem, zírala před sebe a říkala si, že to přece nemůže být možné! Vždyť se mezi námi nic nedělo, všechno bylo v pohodě, tedy já jsem o tom aspoň byla až do téhle chvíle přesvědčená. Když jsme se brali, neměli jsme nic, oba jsme akorát dokončili školu a začali pracovat. Vzali jsme si hypotéku a postavili jsme si za ni byt v podkroví, které jsme si koupili od sdružení vlastníků. Právě teď přišla doba, kdy jsme se trochu stabilizovali a mohli si vydechnout – prostě ideální čas na založení rodiny. Zatímco já plánovala miminko, on se poohlédnul po jiné zábavě.

Jak se příběh Terezy vyvíjel dál a jak manžel snesl skutečnost, že mu svedla milenku, se dočtete ZDE.

Autor: red