Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Milionář (54) uškrtil svou milenku (†25): Zlatokopka ho chtěla opustit

Autor: lm - 
29. listopadu 2016
22:01

Britský milionář Peter Morgan (54) je obviněn z vraždy 25leté burleskní tanečnice Georginy Symonds. Podnikatel ji měl uškrtit v záchvatu žárlivosti. Mladé milence předtím napíchl telefon a dozvěděl se tak, že ho chce opustit.

Čtyřiapadesátiletý Peter Morgan platil mladičké Georgině Symonds (†25) měsíčně přes 300 tisíc korun. Dívka pracovala jako luxusní eskort a milionář si chtěl penězi zajistit, aby sloužila výhradně jeho potřebám. Mimo to ji zahrnoval drahými dárky a zaplatil jí i nákladnou liposukci. Spolu byli celkem tři roky, navzdory tomu, že Morgan má manželku a dvě děti.

Milionář prý po čase začal být milenkou naprosto posedlý. Do jejího domu nainstaloval štěnice a začal ji odposlouchávat. Přitom se dozvěděl, že ho milenka chce opustit hned potom, co na ni přepíše bungalov. To ho rozpálilo doběla.

Podle státního zástupce milionář vraždu plánoval delší dobu. Tělo dívky bylo nalezeno 13. ledna. Morgan ji uškrtil a pak její tělo pohodil u zemědělské usedlosti ve waleském Usku. „Uškrtil jsem ji toho rána. Pak jsem její tělo zavezl na farmu Beach Hill. Tak moc ji miluji,“ přiznal policistům. Po dívce zbyla pětiletá dcerka.

Morgan se před soudem přiznal, že Georginu zabil, odmítl ale, že by vraždu plánoval. Soud s ním bude trvat přibližně tři týdny.

XLADI ( 25. ledna 2017 20:04 )

V Anglii asi mají jiná měřítka krásy Co to je za strašidlo a ještě jí platil tolik peněz. Jo děvče narazilo na špatného týpka. On si to odsedí, ale ona už nikde škodit nebude.

salto ( 30. listopadu 2016 09:06 )

Nějaká divná zlatokopka, normálně ho měla oškubat když už si užíval mladého masíčka a né se nechat uškrtit

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání