Ještě v sobotu dopoledne věřil, že návštěvu Slavíků zvládne. „Promyslel jsem, co si vezmu na sebe. A pokud to jen trochu půjde, přijdu,“ svěřil Karel Blesku. Několikadenní bolesti zad, které ho trápí po operaci páteře, ale neustoupily a Mistr, který už od čtvrtka leží v nemocnici na kapačkách, zůstal raději v péči lékařů a nikam nejel.

„Pan Gott má otoky okolo operovaného místa a je tam nějaký problém, kvůli kterému musel znovu do nemocnice. Proto nepřišel,“ dozvěděl se Blesk těsně před vyhlášením výsledků kategorie Zpěvák roku, kterou Karel opět vyhrál. Cenu, společně s tou pro absolutního vítěze, převzala za tatínka dcerka Charlotte (10).

„Jsem opět v nemocnici. A to z důvodu komplikací po nedávné operaci páteře, kvůli kterým musím bohužel zrušit i dohodnuté pracovní závazky, minimálně na celý příští týden,“ přiznal pak v neděli Gott. „Že nepřijde, jsem se dozvěděl těsně před začátkem přímého přenosu. Mluvil jsem s Karlem několikrát a on mi stále říkal, že se pokusí dorazit,“ tvrdil po skončení Slavíka jeho šéf Jaroslav Těšínský.

VÍCE O KARLU GOTTOVI ČTĚTE ZDE >>

Takticky ale mlčel do závěru galavečera, aby se diváci nedozvěděli, že Karel nebude. Strach o sledovanost pořadu, který stojí hlavně na Gottovi, nechtěl ohrozit. Nová operace? Podle informací Blesku se lékaři rozhodují, jestli budou muset Gotta znovu operovat. „K žádné reoperaci nedošlo a zatím se ani neplánuje,“ sdělila ale Blesku zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová. Blesk bude vývoj zdravotního stavu Karla Gotta v příštích dnech bedlivě sledovat!

Fotogalerie: Předávání cen Český slavík 2016
118 fotografií

VÍCE O ANKETĚ ČESKÝ SLAVÍK ČTĚTE ZDE >>

Fotogalerie
29 fotografií