Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nejbohatší ženu SSSR a dceru diktátora prý našli otrávenou: Byla to vražda, nasvědčují podezřelé okolnosti

Autor: aba - 
24. listopadu 2016
10:49

Uzbecká „princezna“ Gulnara Karimova (44) a dcera zesnulého uzbeckého diktátora Islama Karimova je podle posledních zpráv mrtvá. Zemřela na otravu. Okolnosti pohřbu však vyvolávají oprávněné pochybnosti. Kdysi nejbohatší ženu Sovětského svazu pohřbili podel zdroje z uzbecké národní bezpečnosti ten samý den, kdy bylo nalezeno její tělo. Nikdo neprovedl pitvu, nikdo se úmrtí nesnažil prošetřit.

Gulnara byla nejstarší dcerou uzbeckého diktátora a o jejím bohatství se nikomu ani nesnilo. Objevovala se ve společnosti světových hvězd, byla zpěvačkou, návrhářkou a věděla, jak vydělat peníze. Vše se ale změnilo, když upadla v nemilost u otce v roce 2013 a zmizela z veřejného dění.

O ní ani jejích dvou dětech nikdo nevěděl, dokonce se nikdo z nich neobjevil ani na pohřbu jejího otce, diktátora Islama Karimova, který zemřel letos v září. Před několika měsíci se objevily informace, že je Gulnara zavřená na psychiatrické léčebně a nyní zdroje prohlašují, že zemřela na otravu!

Anonymní zdroj z uzbecké národní bezpečnosti potvrdil, že „Gulnara zemřela už 5. listopadu na otravu v Taškentu, hlavním městě Uzbekistánu, a byla pohřbena ještě ten den na místním hřbitově.“ Není jasné, zda-li to byla nešťastná náhoda, sebevražda, nebo zda-li byla Gulnara odstraněna novým, nastupujícím režimem.

Z oficiálních státních zdrojů tuto informaci prozatím nikdo nepotvrdil, ale je velice nepravděpodobné, že by bylo vydáno jakékoli prohlášení.

 

marti33 ( 24. listopadu 2016 18:59 )

Dcerunka jezdilla na západ a jednoho dne se stala vůči papá opozicí a chtěla hájit zájmy menšin... Je jasné že když začne někdo krákat o menšinách , mají se tím na mysli americké zájmy...

sores ( 24. listopadu 2016 16:51 )

Rusko je odjakživa už z dávné minulosti proslulé otravama nepohodlných! Je to jejich specialita už od vlády cara a pokračuje to!

sores ( 24. listopadu 2016 15:22 )

To se dovídám poprvé v životě aby byl někdo pohřben týž samý den co zemřel! To snad není ani možné.Zaručeně kachna.

nezadat1 ( 24. listopadu 2016 11:59 )

Jo jo,nechal udělat zkoušku DNA a poslal je k ledu.

prezny ( 24. listopadu 2016 11:55 )

Gulnara Karimova s přáteli, to je asi pasák , tady vidíme i druhou stranu Ruska

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání