Herec tak bude moci odletět s manželkou dýdžejkou do Indie, kde hraje na Silvestra na obří diskotéce v Dillí. Původně měl zůstat s dcerkou doma, kvůli čemuž byl u nich doma oheň na střeše.

„Nechci, aby Andrea létala do takových končin sama! Mám o ni fakt velký strach,“ soptil žárlivec Pomeje. Když Andrea dostala nabídky, aby hrála přes vánoční svátky, a odmítla je, Jiří to kvitoval s povděkem.

A když přijala nabídku na Silvestra s tím, že Pomeje zůstane doma, aby se postaral o dcerku, vypukly hádky. A vysvětlení Andrey, že potřebují peníze, ho ještě víc zdeptalo. „Uvědomil jsem si, že má pravdu, že ona táhne domácnost, a já jsem úplná nula,“ přiznal zhroucený Pomeje.

Andrea si navíc přibrala i pravidelný pořad na rádiu MoreBass v New Yorku, kde každé pondělí hrají její sety, a podepsala smlouvu s Notorious Agency, která v Evropě zastupuje hvězdy formátu Kim Kardashian (36) či Paris Hilton (35). Tohle nevýdělečný a nezaměstnaný herec jen těžko překousává.

Rodiče to naštěstí vycítili a nabídli jim pomocnou ruku. „Myslím, že je správné, když s Andreou do Indie pojedu. A také je dobře, že se rozhodla jet kvůli Aničce na otočku. Rodina má být co nejvíc pohromadě,“ řekl důrazně Jiří.

Jiří Pomeje se dostal do konkurzu kvůli filmu Andělská tvář, jehož byl producentem. Od roku 2004 až doposud vše, co vydělal, musel odevzdávat na umoření obrovského dluhu ve výši 5,5 milionu korun. „Můj konkurz měl být dávno ukončen. Nevím, co se tam pořád tak vleče! Nemůžu takhle vůbec nic…“ stýská si Pomeje.

VŠE O JIŘÍM POMEJE NAJDETE ZDE>>

Fotogalerie
34 fotografií