Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Vyberte si vibrátor, kupte vaporizér, poslechněte jazz nebo ochutnejte husu. Víme, kam o víkendu v Praze

/
  • Nevíte, kam v Praze vyrazit o víkendu? Máme pro vás několik tipů.
    11. listopadu 2016 ● 13:37

    Netušíte, kam se vydat o víkendu? Metropole tentokrát nabídne řadu originálních akcí. Redakce Blesk Praha pro vás vybrala ty nejzajímavější, které byste si neměli nechat ujít. Zajímáte se o marihuanu, máte chuť zpestřit si postelové hrátky nebo budete mít o víkendu na krku děti a přemýšlíte, jak je zabavit? Na své si přijdou všichni.

  • 1.

    Slavnosti na Jiřáku

    Svatý Martin přijede na bílém koni v pátek na náměstí Jiřího z Poděbrad. Nejen že dorazí sám svatý, ale také několik vybraných vinařů, kteří představí svá mladá vína. Gurmáni si k dobrému vínu mohou zakousnout svatomartinskou husu. Slavnosti se konají 11. listopadu od 11:11, v 15 hodin přijede svatý Martin.

    Svatý Martin dorazí v pátek na náměstí Jiřího z Poděbrad.
    Autor: MČ Praha 3

  • 2.

    Jazz v Chodovské tvrzi

    Na Chodovské tvrzi vystoupí multiinstrumentalista a jazzman Jiří Stivín a kytarista Jarda Šindler. Svůj pohodový jazz vám zahrají v pátek 11. listopadu od 19 hodin. Pokud holdujete jazzu či vás fascinuje hra na zobcovou flétnu, zpříjemněte si páteční večer koncertem.

    Jiří Stivín zahraje v pátek pohodový jazz v Chodovské tvrzi.
    Autor: archiv ČTK

  • 3.

    Erotický veletrh

    Krásné ženy v negližé, nejrůznější pomůcky k hrátkám v posteli nebo nabídka nejrůznějších povzbuzovačů. Erotický veletrh nebude pouze o sexu, návštěvníci se zde také dozvědí více o trendech a tipech v plastické chirurgii. Veletrh se otevře veřejnosti v sobotu v deset hodin na výstavišti v Letňanech.
    Sado-maso show na Erotickém veletrhu 2015
    Autor: Foto pro Blesk - Jakub Herda
  • 4.

    Upečte si perníčky

    Perníčky je třeba upéct s předstihem. Čím dřív, tím líp, aby se stihly uležet. A tak pokud máte chuť užít si den jinde než sami doma v kuchyni, vyrazte do Toulcova dvoru. Na místě si sami upečete, vykrojíte a ozdobíte perníčky, které si poté můžete s nostalgií sníst u vánočního stromku. Akce začíná v půl desáté v sobotu ráno.
    Ilustrační fotka
    Autor: ČTK
  • 5.

    Restaurant day

    Jste znuděni pražskými restauracemi a bistry a máte pocit, že už jste ochutnali naprosto vše? Vydejte se s přáteli v sobotu na Restaurant day. Po celé Praze si amatéři otevřou stánky, garáže nebo byty, kde vás pohostí takřka jako v restauraci. Kde si letos lidé otevřou svou vlastní restauraci, se dozvíte z oficiálních facebookových stránek.
    Ilustrační fotka
    Autor: Facebook Restaurant Day
  • 6.

    Cannafest

    Zajímají vás blahodárné účinky marihuany? Vydejte se na Výstaviště v Holešovicích na Cannafest. Ten začne už v pátek 11. listopadu v 11 dopoledne a skončí po třech dnech v neděli 13. listopadu. Během návštěvy se můžete dozvědět více o tom, jak pěstovat marihuanu, čím hnojit, nebo si můžete koupit kuřácké potřeby a vaporizéry.
    Ilustrační fotka
    Autor: ČTK

  • 7.

    MINT: Weekend


    Vydejte se do holešovické tržnice. Ovšem ne na farmářské trhy, ale do haly 13, kde si můžete koupit nejrůznější designové kousky. Oblečení, originální autorské hračky, květinové čelenky. To je jen malý výčet věcí, které můžete v hale ukořistit. Organizátoři mysleli i na maminky s dětmi. Během prohlížení jednotlivých kójí tak můžete odložit své ratolesti v koutku pro děti. 
    Hala číslo třináct láká milovníky originality.
    Autor: Eva Fornálová

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
VYHLEDAT VÝSLEDKY Načítám
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy