Modelky musí být pro takovou příležitost perfektně připravené, mít zdravou a svěží pleť a být odpočaté. Andrea Verešová ví moc dobře, jak o sebe před focením pečovat: „Před focením se snažím organismus detoxikovat a dopřát mu co nejvíce živin. Piju proto velké množství ovocných a zeleninových smoothie a čisté bublinkové vody,“ prozradila Andrea.

„Při focení se neobejdu bez bot na podpatku a parfému, i když fotím tento kalendář zaměřený na líčení. Potřebuji se cítit žensky, takže boty a parfém musí být vždy se mnou,“ svěřila se s úsměvem Gábina Bártová, která ve focení kalendářů není nováčkem.

Aneta Vignerová fotí kalendáře ráda: „Tvořit kalendář mne hrozně baví a vždycky se na to nesmírně těším. Je to práce na vysoké úrovni s partou skvělých profesionálů,“ tvrdí kráska.

„Jsem nadšený z výběru místa, je to úžasné místo a prostředí a báječně se o nás starají. Kalendář se snažím vytvořit takový, aby v něm byly naše modelky co nejkrásnější. Jak se to vydařilo, posoudíte v lednu na křtu,“ sdělil fotograf Daniel Zahrádka.

Fotogalerie
7 fotografií