Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Krkavčí matka (24) dávala svým dětem heroin! Říkala mu »šťávička na spaní«

Autor: lm - 
1. listopadu 2016
18:38

Neuvěřitelná zrůdnost! Čtyřiadvacetiletá Ashlee Hutt z amerického městečka Spanaway byla obviněna z toho, že svým dětem podávala heroin, aby usnuly. Zatčen a obviněn byl i její 25letý přítel Leeroy McIver, který měl matce pomáhat a jedno z dětí škrtit.

Ashlee Hutt (24) a její přítel Leeroy McIver (25) jsou obviněni z toho, že svým třem dětem podávali heroin. Dětem tvrdili, že jim dávají „šťávičku na spaní“ nebo „uzdravující medicínu“. Leeroy má navíc na krku obvinění, že jedno z dětí škrtil.

Policisty na podivnou domácnost upozornil rodinný přítel. Děti tu žily mezi krysím trusem a špinavými jehlami. Sociálka je matce odebrala a umístila je do pěstounských domovů.

Šestiletý chlapec sociálce popsal, jak matka s přítelem „míchali heroin s vodou“ a pak jim ho injekčně podávali. Děti poté prý rychle usnuly.

Rodiče zůstávají ve vazbě a čekají na soud. Oba se přiznali k tomu, že jsou závislí na heroinu. Ashlee Hutt přitom dva roky před zatčením hlasitě kritizovala jinou feťačku z města, jejíž dítě se napilo vody z bongu (dýmky na kouření marihuany – pozn. red) a zemřelo. „Konečně tě dostihla spravedlnost,“ napsala tehdy v reakci na uvěznění feťačky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání