Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Milence uškrtil, naporcorval a snědl: Satanista se u soudu hájí, že šlo o nehodu

Autor: lm - 
27. října 2016
22:54

Děsivou vraždu rozplétají soudy ve Velké Británii. Satanista Stefano Brizzi (50) se zpovídá z vraždy britského policisty (†59). Toho měl při sexuálních orgiích uškrtit, naporcovat a patrně některé části jeho těla i sníst.

Italský webový designér Stefano Brizzi (50) stanul před soudem, kde se zpovídá z brutální vraždy britského policisty Gordona Sempla (†59). Muži se seznámili přes aplikaci Grindr, kde si domluvili sexuální dostaveníčko. Brizzi ale svého milence během sado maso orgií v londýnském bytě uškrtil.

Brizzi následně tělo policisty naporcoval, kusy se pokusil rozpustit v kyselině a části si upekl v troubě a patrně snědl. Nápad s kyselinou dostal ze svého oblíbeného seriálu Perníkový táta (Breaking Bad), kterým byl prý naprosto posedlý. Zohavené kusy těla poté házel i do Temže.

Policisty zalarmovali sousedi, kteří si stěžovali na podivný zápach z bytu. DNA policisty bylo následně objeveno i ve vypečeném tuku v troubě a na různých fetišistických pomůckách, např. na vodítku pro psy.

Brizzi se původně k vraždě přiznal s tím, že mu Satan nakázal, aby „zabíjel, zabíjel, zabíjel“. Teď se ale u soudu hájí tím, že smrt milence byla nehoda. Oběti prý seděl na obličeji a škrtil ho vodítkem. Semple ztratil vědomí a on zpanikařil.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání