Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Klauni se objevili i v Plzni: Další žertovné video spouští paniku

Autor: dce - 
26. října 2016
14:20

Hysterie, která kolem „útoků“ šílených klaunů, zavládla po Spojených státech, se přesouvá už i do Česka. K žádnému reálnému zjevení podobné postavičky ještě nedošlo, ale místní vtipálci natáčí žertovná videa, která vydávají za pravá a podněcují tak paniku mezi občany. Poslední případ se objevil v Plzni.

Z žertu, jehož cílem je vystrašit přátele nebo i náhodné kolemjdoucí, se pomalu ale jistě stává nebezpečná kratochvíle. V Berlíně byl jeden takový klaun pobodán vlastním kamarádem, kterého vystrašil až příliš. Ohrožení se začínají cítit i obyvatelé Česka.

Po internetu totiž začíná kolovat čím dál tím více videí, na kterých jsou údajné útoky klaunů i u nás. Ani jedno z nich není pravé, první pocházelo z okolí Libchav. Mladík, který video natočil, tvrdil, že vše nahlásili policii, to ale mluvčí popřela. Po desítkách dotazů na tentýž případ se ale věcí z vlastní iniciativy začali zabývat.

Video  Klauni se objevili i v Plzni: Další žertovné video spouští paniku.  - YouTube
Video se připravuje ...

Druhý případ se objevil v Ústí nad Labem - tentokrát lavinu paniky spustila dívka v internetové diskuzi.

Nyní internet obíhá video, které spíš než samotný útok zachycuje „upoutávku“, co obyvatele Plzně čeká. Podle serveru Krimi-Plzeň.cz jde o dvojici vtipálků, kteří se natáčením podobných zábavných videí baví poměrně často.

K reálným útokům u nás zatím nedošlo. Je to ovšem jen otázkou času. Každému, kdo by toužil někoho postrašit, ale zdůrazňujeme, že něco podobného rozhodně není dobrý nápad. Mnoho lidí se už totiž vyzbrojilo a podobný útok na panikou zvířenou mysl, může dopadnout tragicky.

ubeklihor ( 27. října 2016 12:13 )

babomotorkarska, aby jsi se z těch komunistů neposrala.

babamotorkarka ( 26. října 2016 19:06 )

Ne,ne, je to ubeklihor.

babamotorkarka ( 26. října 2016 19:01 )

Přiblíží-li se ke mně pubertální či pubescentní klaun, dostane facku, až mu ta jeho pila (nůž, mačeta ...) ufikne pyj, aby si to navždy, navždy - parchant nevychovaný - pamatoval. Začněme znovu s výchovou ve školách. Morálka upadla vlivem proamerických pravičáckých bezmozkových komediantů (herců, zpěváků atd.) a politiků : pražských naivních Havloidů a nenažraných tunelářských Klausovců, vlivem "úžasného" Západu. Za bolševika by si, hajzlíci, netroufli vylézt se zlým úmyslem ani před práh. Volme Babišovo ANO a Okamuru, ev. KSČM ! Jediní tito politicijdou po krku tunelářům z ODS, TOP, církevním restituentům KDU. Komunisti, vraťte se, za vás tu byl řád a pořádek ! Pěkný den všem. Motorkářská ježibaba

barracuda.sro ( 26. října 2016 17:54 )

Mám devítku a neváhám ji použít!!!!!To je varování Klauni!! Rodina nadevše.

sores ( 26. října 2016 16:33 )

No ke mě se jenom přiblížit, litoval by toho celý život!!!! A to doslova.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání