Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Štefan zfackoval Lenku před jejími dětmi. Ona si začala, tvrdí

Autor: shp - 
25. října 2016
22:23

Bratislavský dálniční obchvat se stal v pátek místem drsného napadení. Štefan M. (64) z chorvatského Grobu nejdřív vytlačil Lenku ze silnice. Když zastavila, přišel k jejímu autu a přes otevřené okénko ji udeřil do zubů. Nepřekáželo mu při tom ani to, že vše viděly její dvě malé a vyděšené děti.

Lenku brutalita napadení šokovala a ihned jela k lékaři na ošetření. Od něj směřovala její cesta na policejní stanici. Tam se naneštěstí dozvěděla, že Štefanův útok lze klasifikovat pouze jako přestupek proti občanskému soužití. Policie se ale případem po oznámení Lenky začala zabývat.

Je mi to líto, já jsem se jí omluvil už na policii, kde jsme se sešli. Je mi líto, že jsem takto lidsky selhal, ale začala to ona,“ řekl webu Pluska.sk agresivní řidič. Tvrdí, že ho Lenka objela z nesprávné strany. Napadení Lenky nezůstalo bez pomsty. Štefan to schytal od lidí na sociálních sítích.

Seberte mu řidičák,“ a „Jaké jsou tu zákony, když se to neřeší,“ rozčilují se lidé. Zároveň se ptají, zda by si Štefan takhle dovolil i na stokilového chlapa. Podle odborníka Jána Bazovského se na Slovensku agresivita řidičů stupňuje. „Začíná to být neúnosné,“ říká.

tggb ( 26. října 2016 04:03 )

oxygene.p: neni vul, je to pitomej curak

vicca ( 25. října 2016 23:55 )

TY JSES ALE VUL DOUFAM ZE I TOBE NIKDO PEKNOU UBALI DO ZUBU

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání