Má to nesmírně těžké, ale se zákeřnou nemocí bojuje, jak nejlépe umí. Nejen že už přišla o vlasy, ale agresivní chemoterapie ji také obírá o všechny síly. Nedávno na svém Instagramu zveřejnila fotku, kde jen vyčerpaně leží na posteli po chemoterapii a před sebou má kyslíkovou masku. Vypadá bezbranně a křehce.

„Den po chemoterapii není pokaždé skvělý. Jeden není schopen tancovat, jíst nebo myslet na zítřek. Někdy se zdá, že se to nedá zvládnout. Někdy to přejde hned další den, někdy po dvou dnech, někdy se můžete pohnout až po šesti dnech. Naděje tady ale je. Možnosti jsou. Mojí »rakovinové» rodině a všem, kdo bojují... Zůstaňte stateční. Zůstaňte silní. Zůstaňte pozitivní,“ vzkázala desítkám tisíců fanoušků, kteří sledují její boj.

Herečka sice prožívá nejtěžší období svého života, ale stále myslí pozitivně. ,,Navzdory všemu se cítím být požehnaná a jsem víc vyrovnaná s tím, kým opravdu jsem. Cítím, že svou nemoc zvládnu. I díky obrovské podpoře svých blízkých,“ uvedla herečka v rozhovoru pro britský Mirror Online.

Fotogalerie
52 fotografií