Nadchněte své přátele

Uklizeno, navařeno, pivo vychlazené, přátelé za dveřmi. Že jste nestihli připravit playlist pro dnešní večer? Nevadí. Posluchači i hudební experti vybrali ty nejlepší party písničky za vás. Nyní stačí jednou kliknout a večírek může začít!

Ocení ji i děti

Už tam budeme? Tuto otázku asi velmi dobře znají všichni rodiče, kteří vzali své děti na výlet autem. Své ratolesti však můžete jednoduše zabavit – stačí, když si do svého mobilu nebo tabletu stáhnete aplikaci Spotify, ve které kromě písniček najdete i spoustu čtených pohádek. Díky tomu, že aplikace nespotřebuje žádná data, vydrží děti i cestu z Prahy do Ostravy.

Co je to Spotify?

Spotify je hudební aplikace, ve které najdete 30 milionů skladeb od nejpopulárnějších českých i světových zpěváků. Můžete si přehrát své oblíbené hity nebo objevovat písničky, které ještě neznáte, a vytvořit si z nich svůj soukromý playlist. Každé pondělí na vás navíc bude čekat osobní playlist sestavený podle toho, co rádi posloucháte. Kromě písniček od konkrétních interpretů nabízí aplikace stovky playlistů pro každou příležitost – třeba na běhání, k vaření, na cestování autem nebo pro romantické chvíle.

Kromě toho, že v síti O2 vám Spotify nebude až dva roky spotřebovávat data, dostanete na tři měsíce zdarma verzi aplikace Spotify Premium. V té vás nebudou rušit žádné reklamy, můžete neomezeně přeskakovat skladby a poslouchat svou hudbu také v offline režimu, třeba v metru.

Všechny potřebné informace naleznete na webu www.o2.cz/spotify