Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Katy Perry přemýšlí o dítěti. Co na to Orlando Bloom?

25. října 2016 | 06:00

Katy Perry je jednou z nejúspěšnějších zpěvaček současnosti, sbalila Orlanda Blooma a dnes slaví 32. narozeniny. Co je u Katy nového?

Katy Perry začala se zpěvem v devíti letech. Docházela na hodiny zpěvu a zpívala v kostele. Její pravé jméno zní Katy Hudson. To se ale velmi podobá jménu herečky Kate Hudson, a proto si pro umělecké účely vzala příjmení své matky za svobodna – Perry.

Do většího povědomí se dostala hitem z roku 2008 I Kissed A Girl a od té doby je jednou z nejoblíbenějších zpěvaček současnosti. Svědčí o tom i fakt, že jako jediné zpěvačce se jí podařilo získat v hitparádě pět hitů číslo jedna z jednoho alba.

Katy si ze sebe umí udělat legraci a kvůli boji o to, aby lidé přišli volit, je schopna se i svléct, a to doslova. Amerika nyní žije blížícími se prezidentskými volbami, a proto se zpěvačka rozhodla natočit vtipné video, kde se snaží přesvědčit ostatní, aby přišli k volbám – klidně v tom, v čem se zrovna probudili.

Video se připravuje ...
Katy Perry jde volit, nahá! • VIDEO: Youtube.com

Od března tohoto roku tvoří oficiálně pár s fešným pirátem z Karibiku Orlandem Bloomem (39). Při nedávném rozhovoru prozradila, že poslední dobou začíná přemýšlet o dítěti. Velký vliv na to podle ní mají dva porody její sestry, u kterých Katy pomáhala.

Co na to asi říká Orlando? To se asi zatím nedozvíme, ale podle serveru Daily Mail jejich blízký zdroj prozradil, že jsou do sebe opravdu zamilovaní a Orlando by se chtěl s Katy zasnoubit do konce roku. Že bychom se mohli příští rok těšit na hollywoodskou svatbu?

Autor: luh