Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Richard (24) ubodal manželku (†21) a utekl: Soud ho poslal za mříže!

Autor: lm - 
24. října 2016
20:15

Ubodal svou mladou manželku a pak se vrhl s nožem v ruce i na její matku. Čtyřiadvacetiletý Richard čelí obvinění z vraždy a hrozí mu až 25 let za mřížemi. Bratislavský okresní soud mladíka poslal do vazby.

Čtyřiadvacetiletý Richard v noci ze středy na čtvrtek ubodal svou manželku Moniku (†21). Útok Richarda byl velmi lítý. Podle sousedů byla krev po celém bytě i na schodech v domě. Mladík zaútočil i na Moničinu adoptivní maminku Janu (53), která dívce přispěchala na pomoc. Obě ženy skončily v nemocnici, Monika ale bohužel zraněním podlehla.

Richard po odporném činu z bytu utekl. Policie ho ale po několika hodinách vypátrala. K vraždě se Richard podle Nového Času doznal a v neděli pak stanul před soudem, který ho poslal do vazby kvůli obavě, že by se mladík pokusil o útěk či mařil vyšetřování.

Nikdo stále nedokáže pochopit, co se osudného dne v bytě stalo. Pár se vzal před dvěma lety a byla to prý láska jako trám. Richard svou ženu velmi miloval a krátce před vraždou jí na sociálních sítích vyznával lásku. Jméno manželky má dokonce vytetované na ruce. Podle slovenských médií byla motivem pravděpodobně žárlivost.

Video  Richard, který ubodal manželku, skončil ve vazbě.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

dvorece ( 25. října 2016 09:33 )

Stačilo by, kdyby tyto případy opravdu končily na doživotí v káznici. Ale dokud dostane 7 let a polovinu mu odpustí, bude to dál...společnost nás prostě nechrání před zrůdami.

dvorece ( 25. října 2016 09:30 )

Jen další rozmazlený a hysterický zbabělec. Vojna by toho spratka srovnala, když ho nesrovnal jeho táta. Bohužel tuto možnost tato rozmazlená děcka ztratila a společnost na to doplácí. Někdy si říkám, že na opravdu prokázané vraždy by se mělo dávat prostě doživotí. Ta sprostě zavražděná žena ho také od něj dostala, svým způsobem, proč by měl mít právo někdy vyjít z kriminálu? Jen velké tresty zabrání tomu řádění, co se tu tak rozšířilo. Nebojí se, soudci jsou tak shovívaví, nejde přece o jejich děti a rodinu že?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání