Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Manželka oběti taxivraha: Kdyby ti ten mršina nevzal život, slavili bychom tvoje narozeniny

Autor: dce - 
21. října 2016
15:46

Daniel C. byl poslední ze tří obětí taxivraha, který Prahu terorizoval od začátku roku 2014. Teď už čeká údajný vrah David V. (35) na soud. Blízcí obětí ale stále nemají klid. Ve čtvrtek Danielova manželka připomněla, že by slavil narozeniny. 

Danielovi by 20. října bylo 28 let. Jeho život ale předčasně ukončil v dubnu 2014 David V., kterému se přezdívá taxivrah. Taxikáře má totiž na svědomí hned tři. Prvního zabil už v lednu 2014, další dva 11. dubna. Od té doby dlouhé měsíce unikal spravedlnosti. Policie ho nakonec odhalila ve vězení, kde si odpykával trest za krádeže. Na konci října ho čeká soud.

Spravedlnosti se tak dočká mimo další i Danielova maminka, která ztrátu svého syna nikdy nepřestala oplakávat. Na jeho narozeniny si ovšem vzpomněla i jeho manželka Dominika.

„Dnes by slavil můj muž 28 let :( Kdyby ti ten mršina nevzal život, slavili bychom. S tvojí dcerou a rodinou na tebe vzpomínáme. A budeš navždy v mém srdci, lásko moje jediná,“ napsala Dominika na sociální síť.

„Chtěla bych vrátit čas a vše vědět, abych tě zachránila a ostatní, o kterých vím... Otázka proč proč proč zrovna ty, proč se to stalo, je nekonečná a není na ni odpověd :'( Byli jsme za tebou ti přát u hrobečku a to mělo být naopak :'(,“ připojila se i Danielova maminka.

Důkazy, pátrání a nová svědectví: Vše o případu taxivrah najdete ZDE››

moiaza ( 21. října 2016 17:38 )

Jo, to je kapitalismus. Pracovat se nemusí a peníze by chtěl každý.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání