Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zabil jsem Moniku (†21), přiznal se manžel. Před smrtí jí vyznal lásku

Autor: shp - 
21. října 2016
13:56

Podle všeho ji opravdu miloval celým srdcem. Její jméno má dokonce vytetované na ruce. Pak ale přišel zkrat a Richard (24) ze slovenského Rohožníka zaútočil na svou manželku Moniku (†21) nožem a ubodal ji. K vraždě se podle Nového Času již doznal. Před smrtí své ženě vyznal Slovák na Facebooku lásku.

Před necelými dvěma lety se vzali a byla to láska jako trám. Podle sousedů vypadali harmonicky, ale jejich vztah takový nejspíš nebyl. Proslýchá se, že Richard na Moniku žárlil. A to nejspíš stálo mladou ženu život.

Manžel na ni vzal nůž. Bránit se ji snažila její adoptivní maminka Jana (53). I na tu Richard zaútočil a způsobil jí bodná zranění na krku. Na rozdíl od Moniky však útok přežila a skončila v nemocnici.

Krev byla i na schodech

Útok Richarda byl velmi lítý. Podle sousedů byla krev po celém bytě i na schodech v domě. Policii mladík ale dlouho neunikal. Byl dopaden po půl hodině v nedalekých lesích a zpacifikován policisty. K vraždě se pak měl přiznat.

Zabíjet měl v afektu. Jen pár hodin před útokem ale své manželce vyznal na Facebooku lásku. „Moje Monička je krásná k spapání. Ti amo, lásko,“ napsal Richard na sociální síť. Tragédie je obzvlášť bolestivá pro Janu.

Moniku si i s bratrem Milanem (24) adoptovala před třemi roky. V životě prožila samou bolest, protože jí při autonehodě zemřel manžel. Nyní má na duši další šrámy, které se nejspíš nikdy nezahojí…

buban ( 21. října 2016 21:26 )

Doufám, že ji podřízl před monitorem compu, na kterém bylo to jeho vyznání lásky na FB. Aby se jí lehčeji umíralo a on to měl jako polehčující okolnost.

steelheart ( 21. října 2016 15:14 )

 labilní debil

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání