Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Školačka (†12) přišla kvůli selfie o život: Spadla ze 17. podlaží!

Autor: lm - 
19. října 2016
21:54

Touha po perfektním selfíčku stála školačku život! Oksana B. (†12) přelezla římsu na střeše obytného domu a chtěla si pořídit extrémní fotku. Jenže patrně ztratila rovnováhu a zřítila se ze 17podlažního paneláku dolů. Pád neměla šanci přežít.

Dvanáctiletá Oksana měla celý život před sebou, touha po popularitě ji ale stála život. Školačka si totiž chtěla nafotit perfektní selfíčka, kterými by ohromovala své přátele na sociálních sítích, jenže přecenila své síly.

Oksana se dostala na střechu 17podlažního obytného domu v ruském Permu. Dívka přelezla římsu a nakláněla se přes zábradlí, přičemž se fotila a fotky sdílela s kamarády. Jednomu z nich to přišlo nebezpečné a snažil se Oksanu kontaktovat. Když mu dívka nezvedala telefon, poslal fotky matce školačky. Bohužel byla dívka tou dobou už mrtvá.

Školačka patrně ztratila rovnováhu a spadla. Pád z tak velké výšky neměla šanci přežít. „Byla to velmi přátelská dívka. Dobrá žačka, která neměla ve škole žádné problémy. Ráda tancovala a chodila na angličtinu. Měla celý život před sebou a přišla o něj kvůli šílenství na sociálních sítích v podobě extrémních selfíček. Není žádný jiný důvod, proč by přes to zábradlí jinak přelezla,“ napsal na sociální síti dívčin zdrcený strýc.

kata12355555 ( 30. října 2016 15:35 )

To je hezkej barák

ssjs ( 20. října 2016 03:43 )

A přání se jí vyplnilo: dostala se na titulku v Blesku...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání