Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dvojí poprava ISIS: Označeni jako zvěř, zabiti brokovnicí. Další masakr natáčel dron

Autor: shp - 
17. října 2016
14:10

Radikálové z ISIS jsou v krutých popravách čím dál tím brutálnější i vynalézavější. Z nejnovějších záběrů z iráckého Mosulu, který jednotky teroristů okupují a město tak mají pod kontrolou, tuhne krev v žilách. ISIS ukázal hned dva nové druhy popravy.

První záběry byly pořízeny z GoPro kamery, kterou má džihádista připevněnou na hlavě. Připomínají tak děsivou videohru. Na videu je vidět, jak vězně, které ISIS označil za špiony, přivedou svázané před zeď, než jim popravčí nastříká na hlavu sprejem barvu. Poté zamíří brokovnicí na cíl a vypálí. Hlava vězně se změní v krvavou sprchu. Tento postup opakuje i s dalšími oběti.

Proč zrovna takovýto postup popravy? Dotyční se totiž prý proti teroristům provinili tak, že ve městě posprejovali několik budov a objektů nápisy směrovanými proti nadvládě ISIS. Bohužel byli dopadeni a za své jednáni zaplatili krutě vlastními životy. Na nových záběrech je ale navíc popraveno pět dalších lidí.

Poprava snímaná dronem

Ti jsou přivedeni zaslepení na ulici, kde je popravčí četa střelí pistolemi do zátylků. Příchod vězňů snímal z výšky dron, který se pak snesl nad jejich hlavy, aby hrůzu natočil z větší blízkosti. ISIS dává svými propagandistickými videi najevo, jak je technicky vyspělý.

V Mosulu mu ale začíná téct do bot. Irácká armáda totiž začala ofensivu a experti se shodují, že teroristé nemají kam ustoupit. Město tak budou pravděpodobně bránit až do posledního muže. Osvobozovací operace je označována za největší bojový konflikt v zemi od invaze v roce 2003, kdy byla svržena vláda Saddáma Husajna.

Bejczech ( 18. října 2016 17:11 )

 Tím, že ta zvěrstva zveřejňujete ty zmr*y tiše podporujete!!! STOP !!! FUCK MEDIA !!!

marlen52 ( 17. října 2016 19:42 )

jsou to hnusáci hnusný a bude jich plná evropa

noacojezase ( 17. října 2016 17:03 )

Pořád se mi nechce věřit, že by ISIS dávalo na net takové zvěrstva.

cernyprinc ( 17. října 2016 16:24 )

Stále častěji se dostávají na povrch informace o tom že isis je vlastně uměle vytvořená americká jednotka ke svržení syrské vlády , uvědomují si politici kteří sympatizují s usa, že pokud se Amerika rozhodne, že bude chtít CR tak si zaplatí stejnou armadu zde a bude to stejny postihovat nás ? Přiznávám scela otevřeně že mam strach o budoucnost svych dětí a o to v jakych podmínkách budou umírat stávající třicátníci a čtyřícátníci v důchodovém věku .... Dnes se staří lidé okrádájí a parazituje se na nich co bude za 30 let budou se rovnou lovit na ulicích pro zbavu ? Sem snad jediný kdo má podobné obavy ?

milan1959 ( 17. října 2016 15:50 )

Přesně tak. Celý svět si nedokáže poradit s několika psychopaty v Sýrii a Iráku. USA a Rusko mají zbraně, které by naši zeměkouli zničili Xkrát, ale několik psychopatů zaměstnává světová média Xlet Něco tu fakt nehraje ...

Zobrazit celou diskusi