Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Celebrity na síti: Verešová ve svatebních šatech a novorozená dcerka Olivie Wilde

  • 22. října 2016 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit? Nakoukněte do jejich soukromého života!

  • Demi Lovato

    Demi Lovato (24) se rozhodla pro změnu! Z černého mikáda má dlouhé blonďaté lokny. Přestože se jí v hudbě daří, přes Twitter oznámila, že na příští rok si hodlá dát od hudby – a hlavně veřejnosti – pauzu. 

    Demi Lovato
    Autor: Instagram.com

  • Olivia Wilde

    Olivia Wilde (32) a Jason Sudeikis (41) jsou dvojnásobnými rodiči! Před pěti dny se pyšní rodiče pochlubili novorozenou Daisy na Instagramu. No není rozkošná? Olivia a Jason se seznámili před pěti lety a od roku 2014 jsou manželé. Ten samý rok přišel na svět jejich syn jménem Otis Alexander.

     

    Olivia Wilde
    Autor: Instagram.com

    Olivia s Daisy:

     

    Olivia Wilde
    Autor: Instagram.com

     

  • Hilary Duff

    A je to oficiální! Zpěvačka a herečka Hilary Duff (29) má nového přítele: Jasona Walshe. Se svým osobním trenérem už nějakou tu dobu randí, ale až minulou neděli to oficiálně potvrdila přes Instagram. Hilary má čtyřletého syna z předchozího manželství s Mikem Comriem, se kterým se rozvedla jen po čtyřech letech, v roce 2014.

    Hilary Duff
    Autor: Instagram.com

  • Lucie Bílá

    Pozvali byste si domů televizi? My rozhodně ne, ale bydlení Lucie Bílé (50) si rádi prohlédneme, i když jen přes televizní obrazovku. U Lucie doma řádil moderátor Aleš Cibulka v rámci pořadu Můžu dál?.

     

    Lucie Bílá se svým synem a moderátorem Alešem Cibulkou.
    Autor: Instagram.com

  • Andrea Verešová

    Andrea Verešová (36) se vyfotila v šatech, které předváděla na módní přehlídce tvorby Jany Jurčenko. Také nemůžete od šatů odtrhnout oči?

     

    Andrea Verešová
    Autor: Instagram.com

  • Reese Witherspoon

    Reese Witherspoon (40) a Courteney Cox (52) se zúčastnily pochodu pro podporu výzkumu nemoci ALS (amyotrofická laterální skleróza), kterou trpí jejich společná kamarádka, publicistka Nancy Ryder. Na fotce sedí uprostřed a kvůli nemoci přišla o hlas. Jedná se o tu samou chorobu, na kterou zemřel Stanislav Gross.

    Reese Witherspoon
    Autor: Instagram.com

     

Autor: luh
Diskuse ke článku
.