Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

V Neratovicích zemřela matka v plamenech, otec s dítětem byli při požáru pryč

Autor: ČTK, shp - 
16. října 2016
14:12

Hrůza a děs v plamenech. Při požáru bytu v panelovém domě v Neratovicích na Mělnicku zemřela matka. Podle informací webu Aktu.cz v bytě bydlela žena s dítětem, které si bral na víkendy otec. Naštěstí byl její potomek v době požáru s tátou pryč.

Při požáru bytu v panelovém domě v Neratovicích na Mělnicku zemřel člověk. Hasiči museli z okolních bytů evakuovat 15 lidí. Škoda byla předběžně vyčíslena na tři miliony korun, příčinu vzniku ohně nyní zjišťují vyšetřovatelé. Řekla to mluvčí středočeských hasičů Vladimíra Kereková.

Na místo v ulici Dr. E. Beneše hasiči vyjížděli před 13:00, v současné době už je požár uhašen. "Pravděpodobnou příčinou požáru je nedbalost, ale potvrdit to musí vyšetřovatelé. Je ale jisté, že oheň nezpůsobila technická závada," uvedla mluvčí. Podle ní se už někteří z evakuovaných lidí mohli vrátit do svých bytů.

Na místě zasahovalo osm jednotek hasičů, vyhlášen byl druhý stupeň požárního poplachu. Hasiči rozeznávají čtyři poplachové stupně. Nejzávažnější je čtvrtý, který bývá vyhlašován jen při mimořádných situacích.

kofila ( 16. října 2016 21:27 )

Máš zvláštní fantazii. Zřejmě ti chybí sex.

rizek.j ( 16. října 2016 21:23 )

 Typicka ukazka bezpecnosti ceskych panelaku. Jeden byt vyhori, ostatni znici hasici. Kdyby pockali, az v byte vse vyhori, skody by byly minimalni. Po jejich zakroku vsak scitaji skody i lide nize. V panelacich by meli pouzivat jine prostredky, nez vodu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání