Veronika Kopřivová přidala na sociální síť opět fotku a oznámila, že zahájila novou hokejovou sezónu. Dříve se na zápasy chodila dívat v teplákách a v drdolu, teď už jí je ale před ostatními krásnými přítelkyněmi a manželkami hokejistů trapně, takže se sebou už také začala něco dělat.

„Občas mně to připadá jako taková předváděčka,“ připsala k fotce na Instagramu. Posléze to odůvodnila tím, že se všechny partnerky snaží vymódit aspoň na hokej, protože jinam než do obchodu nebo na pláž se pravděpodobně nedostanou.

Jágr ji prý ani nevezme na romantickou večeři při svíčkách. „Když jdem na večeři (vedle baráku) není to jako jít na hezkou večeři a posedět. Jídlo většinou dožvýkávám cestou z restaurace,“ posteskla si.

Navíc když má Jarda zápas, tak si Veronika nemůže jít ani brzo lehnout. „Hokejová sezona také přináší to šílené ponocování, po zápase chodit spát mezi 2.–3. ranní, ráno brzo vstávat, přináší hooodně nervů, šedivých vlasů, odloučení, ale taky radost, adrenalin a řád.“ Tak snad se tam chudinka úplně neutrápí…

Fotogalerie
32 fotografií