Pár dní poté, co stále ještě manžel Dagmar Patrasové (60) vyznal lásku začínající malířce, ukázal naprosto odvrácenou tvář. V talk show Blesku Markéta dráždí celebrity se přitom zamilovaný Felix rozplýval nad kvalitami o 40 let mladší milenky.

„Lucie je skvělá, mladá, talentovaná a krásná,“ prohlásil na kameru. Když se ale měl s obdivovanou a milovanou ženou vyfotit na křtu alba operní pěvkyně Markéty Mátlové (31), byl jako smyslů zbavený. „Nepřeji si, abyste tady fotili! Vůbec nechci, abyste tu byli!“ zuřil neúspěšný kandidát na senátora.

Fotogalerie: Slováček a jeho ženy aneb Jak Lucie…
57 fotografií

Přitom jeho milenka stála jen pár metrů od něj. Proč nechtěl fotkou či videem potvrdit báječný vztah s ní, vědí jen oni dva. „Vůbec si mě nevšímejte a zmizte mi z očí!“ dokončil svůj výstup Slováček a rovnou i za Gelemovou odmítl případný rozhovor.

Felixova manželka Dáda Patrasová křtila v té době za rohem na Václavském náměstí v Paláci knih kouzelníkovi Pavlu Kožíškovi (46) publikaci Malý kouzelník. Vzala s sebou syna Felixe (33) a pětiletého vnuka Felixe.

VŠE O DÁDĚ PATRASOVÉ NA BLESK.CZ ČTĚTE ZDE>>

Podivné manévry při odchodu. Potkáme se v Perlovce!

Blesku řekl Slováček na kameru, že Lucii miluje a že by s ní klidně bydlel. Dádu v létě přiměl k prohlášení, že si dávají vzájemně svobodu. Přesto se ale ze křtu milenci opět plížili jednotlivě pod rouškou tmy jako zloději. Nerozdělili se ovšem nadlouho, rande si dali v nedaleké Perlovce (Perlová ulice), která dlouhé roky bývala ústředním revírem pražských prostitutek.

Jako první opustil společnost Felix a zjišťoval, zda je čistý vzduch. Pak odkráčel. Po chvíli vyšla Lucie s mužem, který měl v ulici zaparkovanou škodovku. Na rohu si pak Slováček »nenápadně« přisedl a oba se nechali odvézt do milenčina bytu.

VŠE O FELIXI SLOVÁČKOVI A JEHO NEVĚŘE NAJDETE ZDE>>

Fotogalerie
34 fotografií