V pondělí byla zpěvačka Dara Rolins hostem v televizním pořadu Teleráno na slovenské stanici Markíza. Moderátoři s oblíbenou zpěvačkou rozebírali její práci, to čím se momentálně zabývá nebo také partnerský vztah s raperem Rytmusem. Došlo ale také na Evičku…

Moderátorka pořadu na ni začala vzpomínat a Dara jen těžko hledala slova, kterými by mohla vyjádřit své myšlenky. „Když vám taková zlá nemoc zkomplikuje život, nezbývá vám nic jiného, než zpomalit. A ona regulérně neměla energii a sílu. A všechny ty chemoterapie…" ukončila Dara svůj monolog s tím, že se jí o smutné události stále špatně mluví.

Fotogalerie: Pohřeb manažerky Dary Rolins Evy Skallové …
96 fotografií

Oba moderátoři okamžitě pochopili, že toto téma nebylo úplně vhodné a hned změnili téma. Dara však vypadala velmi smutně a musela zamáčknout i slzy, které se draly na povrch. 

Eva Skallová podlehla rakovině, se kterou statečně necelý rok bojovala. Pohřeb se uskutečnil v pražském Krematoriu Strašnice, kde se sešla celá Evina rodina, její přátelé a nejbližší, kteří se s ní chtěli naposledy rozloučit. Po sobě zanechala dceru Charlottku a přítele Václava.

 

Fotogalerie
27 fotografií