„Dcera nebyla plánovaná. Narodila se, když Tomáš začal studovat vysokou,“ prozradil Blesku zdroj blízký jeho rodině. Svou princeznu ale herec nevychovával, vyrůstala v Opavě s matkou.

„Tomášovi vyčítala, že s nimi téměř nebyl, že neměla nikdy tátu. Když už byla ale dospělejší, dokázala pochopit, že tohle se někdy stává...,“ pokračoval náš zdroj. S otcem se dcera ale samozřejmě čas od času vídala.

Jelikož byl herec, nechtěla se s ním ukazovat na veřejnosti a také si nepřála, aby o ní mluvil. A pokud, tak jedině bez křestního jména. Tomášova dcera nakonec vystudovala obchodní školu a ve svém oboru si prý vede skvěle.

Fotogalerie: Zemřel herec z Ulice Tomáš Valík: Krutou…
23 fotografií

„O tom, že je její otec velmi nemocný, nevěděla. Nechtěl ji trápit, ani jí ubližovat,“ vysvětluje rodinný přítel. Zároveň ale dodává, že Valík měl vůči dceři obrovské výčitky.

„Kolikrát se tím až trápil. Co prý je za otce? Dítě nevychoval, odjel si na dlouhou zkušenou do světa a potom těžce onemocněl a raději se s ní vůbec nevídá. To aby náhodou nepoznala, že mu není zcela hej,“ komentoval zdroj Blesku.

Hercova dcera musela zažít šok, když se dozvěděla, že její táta umřel na zápal plic. Netušila, že prapůvodní příčinou jeho odchodu je nevyléčitelná nemoc, kterou zápal plic pouze doprovázel. Tomáš Valík zemřel v sobotu na jednotce intenzivní péče Kliniky infekčních, parazitárních a tropických nemocí pražské Nemocnice Na Bulovce.

VŠE O ZESNULÉM TOMÁŠI VALÍKOVI ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
35 fotografií