Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tragický požár v Kněžmostu: Rodina se zachránila, psi v plamenech zahynuli

Autor: lm, ČTK - 
1. října 2016
21:29

Tři lehce zraněné lidi, dva mrtvé psy a škodu tři miliony korun si v noci na dnešek vyžádal požár v obci Kněžmost na Mladoboleslavsku.

Podle mluvčí hasičů Vladimíry Kerekové začalo hořet v půl desáté večer, skrytá ohniska dohašovali hasiči ještě dnes ráno. V domě se nacházela i legálně držená munice. Podle mluvčí v domě bydlel člověk, který se věnuje myslivosti.

„Z domu hasiči vyvedli tři lidi, dvě ženy se přiotrávily kouřem a byly transportovány do nemocnice. Muž utrpěl úraz, ale odvoz do nemocnice odmítl. Hasiči vynesli i dva mrtvé psy,“ uvedla Kereková.

V domě byla nalezena i munice, která se ale podle Kerekové nacházela mimo oblast požáru. „Naštěstí se všechno podařilo vynosit ven a nedošlo k výbuchu,“ dodala mluvčí. Podle mluvčí policie Michaely Richterové vznikl požár kvůli závadě na sušičce.

nemocna ( 2. října 2016 03:07 )

a zase to odnesla nevinná stvoření kvůli lidem a zbytečně, chudáci pejsci, páníčci vyjdou z baráku ven a své mazlíky tam nechali? to je teda měli rádi? ke všemu myslivec, pes dělal pro něj poslední a on myslel jen na sebe hnusák, jemu bych už žádného psa nedala, no jo v dnešní době myslivci nechrání zvěř ale vše střílí, jsou to bezcitní hovada, u nás hořet popadnu vše živé a ven, nenechala bych některého uvnitř a já abych byla venku a sledovala jak uhoří uvnitř? nikdy!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání