Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Dítě vylezlo po mříži do výšky pěti metrů: Otec podal na nepozornou matku trestní oznámení

Matka roku z Jihlavy: Dítě jí vylezlo na mříž v pěti metrech.
Matka roku z Jihlavy: Dítě jí vylezlo na mříž v pěti metrech.  (Autor: reprofoto TV Nova)
Autor: lm, dce - 
1. října 2016
21:21

»Matka roku« z Jihlavy bude mít co vysvětlovat! Ženu, která neuhlídala dítě (5) a to vylezlo na budovu do výšky pěti metrů, čeká minimálně správní řízení a pokuta. Biologický otec dítěte na ni navíc podal trestní oznámení!

Stačila jen chvilka nepozornosti a malér mohl být na světě. Chlapec (5) z Jihlavy vylezl na venkovní mříž okna do výše pěti metrů, zatímco si jeho matka prohlížela něco na telefonu. Jen zázrakem se chlapci nic nestalo, pád na chodník by mohl skončit tragicky.

Matka si hned poté, co byl snímek zveřejněn, sypala popel na hlavu. „Můj expřítel mi ukazoval něco na telefonu,“ vysvětlila televizi Nova. „Ano, je to velká chyba, moje nepozornost, moje velká chyba,“ uznala. „Určitě je to velký ponaučení. Už si na kluky dávám pozor, pořád se na ně otáčím,“ dodala.

Biologický otec dítěte na matku obratem podal trestní oznámení za zanedbání povinné výchovy. „Nedej bože, kdyby mu tam uklouzla ručička nebo nožička a kdyby tam spadl z tý vejšky. Bůhví co by se mohlo stát. Chci tím ochránit svého syna a jeho bezpečí,“ řekl otec TV Nova. Policie případ momentálně vyšetřuje.

radka.seznam ( 2. října 2016 22:23 )

To je ale kr.tén, ten otec. Kde je a proč se nestará osobně o syna s mámou a jen zákeřně na ní bonzuje??? Ještě, že můj otec nevěděl, kam všude lezeme... Mezi dvory jsme měli cca ě metry vysokou zídku a přelézali jsme ji stokát denně, když jsme chodili do školky. Když jsme neviseli na klepadle na koberce, tak jsme seděli nebo skákali zrovna z té zdi... O stromech ani nepíšu, celé léto na stromech, začali jsme na jaře na třešních a končili na podzim na jabloních... Jak jsem jen mohla přežít své dětství? Od pěti let jsme lítali bez rodičů na dvoře a okolí v Praze na Žižkově a byla to jízda... Co je to teď za omezované děti??? Chudinky. Ani neudělají kotoul, matky se bojí, aby je otec neprásknul....

darina1 ( 2. října 2016 12:49 )

Otec je fakt magor,no tak tam vylezl je šikula. Za nás se lezlo všude možně,rodiče nás vypusili a bylo,fotr by ho radši strčil k počítači seď a nezlob.

HahaBimbi ( 2. října 2016 08:44 )

Biologisky otec je totalni kre.ten.....ochranit syna,tim, ze bude udavat matku. Deti vzdycky lezly po stromech, zidkach, hromosvodech...bylo to upne normalni. Dneska jsou z nich neschopny varburti. Driv kdyz nekam dite vylezlo....rodic mu vycinil na oko se strasne zlobil, ze se to nema a zaroven byl rad, ze je dite zvedave a v kondici.....protoze tak to ma byt. Typy poslusny decko v dospelosti nic nedosahnou.....a kdyz nebudou umet padat a nepoznaji, ze blbost boli....jsou v haji.

maxovskej ( 2. října 2016 05:45 )

Jo kluci prostě takové věci dělají, nechápu proč jsou z toho média tak podělaný, já bydlel na vsi a tak jsme lezli na stromy, mělo by ty vyděšený média zajímat jak je ta mříž udělaná a zabezpečená že na ní může malí kluk vylézt, kluci jsou prostě kluci a je to normální....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání