Šťastné chvíle, na kterou se mladý pár těšil a toužil ji prožívat bok po boku, se mladý rozhodčí bohužel nedožil. Zemřel 10. září v nemocnici, kam byl převezen poté, co na konci srpna dostal ránu pukem do hlavy. Jeho stav se v té době již lepšil, Pavel bojoval jako lev a už se učil znovu chodit, pak ho ale zabila embolie.

Těhotné Kristýně se tak zhroutil svět. Kvůli dítěti a obrovské podpoře okolí se ale držela nad vodou a v pondělí i přes blížící se porod přišla do brněnského krematoria, aby se se svým přítelem naposledy rozloučila.

Děťátko nakonec přivedla na svět o šest dní později. „Dnes 25. 9. v 1:08 se narodila Lorka, 3,45kg. Je v pořádku a Kristýnka je slabá, ale v pořádku. Kousek Pavla Lainky je opět mezi námi!“ zvěstoval v neděli narození holčičky na Facebooku rodinný přítel.

Právě přátelé a rodina jsou teď pro Kristýnu obrovskou oporou. Založili také sbírku, díky níž se pro maminku s dcerou vybralo už 1,1 milionu korun. Peníze posílají hokejové kluby, kamarádi, ale i úplně cizí lidé. „Jsem opravdu dojatá z toho, co pro nás děláte. Velmi si toho cením a Pavel je určitě velmi vděčný, že má Lorka tak bezvadné lidi kolem sebe,“ poděkovala všem podporovatelům mladá vdova.

Ta už životního partnera pohřbila podruhé. V roce 2012 se na raftech v Rakousku utopil její přítel Jakub Kulíšek. Po jeho smrti se pak přestěhovala do Brna, kde se seznámila se sympatickým mladým rozhodčím. I tahle velká láska ale bohužel skončila tragédií.

Fotogalerie
9 fotografií