Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vážná nehoda v železniční stanici: Rychlík srazil mladého muže (33)

Muže (33) srazil rychlík. (Ilustrační foto)
Muže (33) srazil rychlík. (Ilustrační foto)  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK - 
29. září 2016
21:39

Velmi vážná zranění utrpěl třiatřicetiletý muž, kterého dnes večer srazil vlak v železniční stanici Praha-Uhříněves. Lékaři uvedli zraněného do umělého spánku a převezli ho na traumacentrum vinohradské nemocnice. ČTK to sdělil mluvčí pražských záchranářů Dominik Horn.

Muže srazil kolem 19:00 rychlík jedoucí z Českých Budějovic. Podle mluvčího Drážní inspekce Martina Drápala se tak stalo v místě veřejnosti nepřístupném. Kvůli nehodě musely České dráhy vypravit jeden z rychlíků do Českých Budějovic z pražského hlavního nádraží, namísto z Holešovic.

snehulak ( 30. září 2016 09:22 )

A to je i nápověda a prosba k všem sebevrahům co skáčí pod vlak. Prosímvás, dělejte to ve stanicích. Tam mohou další vlaky objíždět místo vyšetřování po dalších kolejích. Neberte si na svědomí ta šílená zpoždění vlaků a cestující, kteří se nedostanou včas tam kam jedou. Vyšetřování na trati zabere nejméně 3hodiny a než se to všechno srovná, zabere to víc než půl dne a často zbytečnou práci s náhradní dopravou. Fakt je lepší si vzít do lesa provaz.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání