Eva Skallová se snažila nad rakovinou vyzrát dobrou náladou a vyrovnanou psychikou. Našly se ale momenty, které ji srazily na kolena. A to ve chvíli, kdy jí postupně vypadávaly vlasy.

„Samozřejmě jsem to oplakala. I když jsem na to byla připravená a z dlouhých vlasů jsem se dala ostříhat úplně nakrátko a začalo mě to bavit, pořád jsem vlasy měla. Když jsem se vrátila po první chemoterapii, ty chloupky… Zůstaly mi v rukách. Oplakala jsem to,“ svěřila se v rozhovoru pro Plus Jeden Den Skallová začátkem tohoto roku.

Vypadané vlasy vypadaly bohužel hůř, než očekávala. „Jako na potvoru to nevypadne všechno. Kdyby to vypadalo tak pěkně, jako mám teď. Zůstanou vám takové odporné ostrůvečky. Nastoupila přítelova pěna na holení a všechno jsem srovnala. Byl to šok. Najednou člověk přijde o něco, co v podstatě ignoruje a neocení,“ vzdychla si tehdy manažerka Dary Rolins, která s rakovinou bojovala od loňského listopadu.

Její zdravotní stav se v posledních měsících paradoxně velmi zlepšil. Začaly jí opět růst vlasy a měla chuť a sílu do života. Pak se ale nemoc znovu rozšířila…

Fotogalerie
14 fotografií