Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Matka od rodiny zmizela před třemi měsíci z domova: Bála se, že ji pošlu na léčení, tvrdí přítel

Autor: dce - 
29. září 2016
18:12

Tereza Vodičková (30) zmizela už v půlce června. Nikdo neví, kam šla, ani proč – všechno jsou jen dohady. Jedno je jisté – doma nechala tři děti a partnera, kteří ji zoufale hledají a vzkazují: „Vrať se!“

Tereza si s přítelem Júliusem u Štětí zařizovala domeček, prý se těšila na léto, jak bude moci zahradničit. Plány se ale během jednoho červnového dne změnily. 13. června měl Július odvézt děti do školy, domluvil se s Terezou, že ji odveze k jejich domečku, jenže zaspali a Július vzal jen dvě starší děti.

Tereza se nakonec rozhodla, že radši poklidí doma a na dům pojede druhý den. Když přišel nejstarší syn Július ze školy, všiml si, že je Tereza pod parou. Otevřela si lahev vína. „Syn mi volal ‚hele tati, s Terezou něco je, asi je opilá, přijeď‘,“ řekl v pořadu Na Stopě Terezin přítel.

Tereza mezitím odešla z domu pro cigarety s tím, že se za chvilku vrátí. „Když měla depky, chodila se procházet na hráz,“ prozradil. Tereza si totiž před několika lety prošla těžkým obdobím, kdy řešila psychické potíže. A bohužel je řešila právě alkoholem.

Július se bojí, že na ni v domácnosti vyvíjel přehnaný tlak a Tereza, která nedokázala říct ‚Dost!‘ se později složila. „Měla strach, co bude, že se opila dopoledne, že to začnu řešit nějak razantně a budeme zase chodit k psychiatričce, nebo že půjde na léčení s tím, že se tam hospitalizuje,“ vysvětlil Július.

Policisté Terezu hledali i helikoptérou s termovizí, ani tak ji ovšem nenašli. Prověřují i verzi, že mladá matka spáchala sebevraždu, to si ale Július nepřipouští a doufá, že se Tereza stále jen někde skrývá. „Terčo, dej aspoň vědět, kde jsi, co s tebou je. Děti tě chtěj vidět, ptaj se. Ozvi se,“ dodal se slzami v očích.

darina1 ( 30. září 2016 11:52 )

odetka. Nemusel bejt pedant,jen chtěl aby šla na léčení na tom není nic špatného každej může šlápnout vedle,ale musí se to řešit a ne zdrhat.

karlamarie ( 29. září 2016 21:53 )

Otázka je, jestli "někomu" nedošla trpělivost a holka už neleží někde nadobro. Nezdá se mi, že by odešla od dětí a nechala je jen tak. Zrovna jako Pouová, tu ještě nenašli, to bude vědět nejspíš její manžílek...

odetka ( 29. září 2016 18:49 )

Pan byl asi pedant. Tolerance, tolerance a pochopeni. Jinak to nejde

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání