Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Brutální video: Kráva nakopla batole, dítě letělo vzduchem jako hadrová panenka

Autor: red - 
28. září 2016
19:00

Zahrávat si se zvířaty, zvláště s těmi, která jsou větší než my, se nevyplácí. Přesvědčil se o tom i malý chlapeček z následujícího videa, který chytl krávu za nohu. Jenže zvíře ho tak nakoplo, že dítě letělo vzduchem jako hadrová panenka.

Malý indický chlapeček dostal krutou životní lekci. Dítě si pod dozorem tatínka hrálo na dvoře, kde byla přivázaná i kráva. Velké zvíře batoleti úplně učarovalo. Tedy do doby, než zjistilo, že provokovat mnohem větší krávu se nevyplácí.

Dítě nejdříve kusem látky otíralo zadní nohu zvířete. Když na to kráva nijak nereagovala, chlapec se rozhodl ke smělejšímu činu. Přiběhl a zadní nohu zvířete objal. Ale to neměl dělat. Viditelně podrážděná kráva vší silou vykopla a batole letělo vzduchem jako hadrová panenka.

Video  Kráva nakopla malé dítě.  - YouTube
Video se připravuje ...

marti33 ( 28. září 2016 21:08 )

Přesně tohle se stalo Schwarzenbergovi když byl malý.

hejpockej ( 28. září 2016 20:54 )

kazdy vi, ze se ke kravam, konim, a jinemu skotu ma priblizovat tak aby vas videli, tedy pouze ze predu a ze strany, jinak se zvire lekne a z instinktu kopne. A nejen zvirata. I u lidi to funguje stejne: kdyz Vam najednou zacne neco neznamyho lezt zezadu po noze, tak taky instinktivne zpanikarite a snazite se to okamzite setrast pryc.

naidka ( 28. září 2016 20:11 )

Ještěže jsou krávy v Indii posvátné, jinak by její další osud byl dost nejistý.

andorea ( 28. září 2016 20:01 )

Prostě přirozený reflex. Děcko příště bude vědět, že se nemá přibližovat k velkému zvířeti zezadu a (zřejmě) otec možná příště zapojí všechny své tři mozkové buňky...

welcomet ( 28. září 2016 19:52 )

Dobře ho sejmula, ***a...

Zobrazit celou diskusi