Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Osmiměsíčního syna téměř ubila pěstí: Soud ji poslal na osm let do vězení

Osmiměsíčního syna téměř ubila pěstí: Soud ji poslal na osm let do vězení (ilustrační foto).
Osmiměsíčního syna téměř ubila pěstí: Soud ji poslal na osm let do vězení (ilustrační foto).  (Autor: Profimedia, archiv Blesk)
Autor: dce - 
27. září 2016
19:11

Skutečně děsivý případ týrání dítěte řešil v úterý soud v Plzni. Matka svého osmiměsíčního synka zbila pěstí takovým způsobem, že mu způsobila trvalé poškození mozku. Byla odsouzena na osm let do vězení.

Případ ze Stříbra se stal již v dubnu. Michaela S. se přestěhovala k bratrovi své kamarádky na ubytovnu i se svým osmiměsíčním synem Davídkem. Muž, u kterého bydlela, serveru Krimi-Plzeň.cz prozradil, že ženě bylo již v minulosti několik dětí odebráno.

Podle něj byla Michaela S. vzorná matka, která dítěti dala první poslední. Jenže pak se někde stala chyba. Chtěla Davídka uspat, ale dítě plakalo a plakalo... A matka ztratila nervy. „Jí zkrátka jeblo v palici a já za to nemůžu, praštila ho dvakrát, já to potvrdil i policii, protože jsem to viděl,“ řekl muž.

Matka s dítětem ale k doktorovi nešla celé dva dny. Chlapec upadal do kritického stavu. Nakonec vyhledala lékařskou pomoc a dítě bylo vrtulníkem dopraveno do nemocnice. Davídek utrpěl vážné poranění mozku, má obrnu levých končetin a projevila se u něj epilepsie.

Soud proto Michaelu S. poslal v úterý do vězení s ostrahou na osm let. Dítěti musí navíc zaplatit tři sta tisíc.

Nikule ( 28. února 2017 11:06 )

Ona lítost neprojevila, ani když jí byly odebrány čtyři starší děti, té nejmenší byly tehdy sotva 4 měsíce ;) Téměř dva roky o děti nejevila zájem a teď se najednou dovolává svých rodičovských práv. Chlastala i fetovala, proto přišla o ty starší děti, ale neřekla bych, že tohle je omluva! Ta osoba málem zničila pět dětských životů! Pro takové jednání žádná omluva není

dvorece ( 28. února 2017 06:32 )

V našich soudech byste nakonec šel sedět Vy sám. Důležité je ale, proč ten člověk ,který to viděl jak je děcku špatně nezavolal sám doktora, on nese vinu také !! Chlapec třeba nemusel ochrnout kdyby měl včas pomoc.

dvorece ( 28. února 2017 06:28 )

Třeba projevila lítost, nebo měla špatné dětství. Další omluvou bývá fet a alkohol.

dvorece ( 28. února 2017 06:26 )

Tak další dospělý chlap to viděl, jak dělá z dítěte invalidu a nic neohlásil? Nepřivolal dítěti pomoc, doktora? Co to je za h.ovado? Mít včasnou pomoc, nemusel mít zničený mozek. Zabila ho. A toto dítě jí nevzali? PROČ? Peněžitý trest je legrační. Nás všechny to bude stát majlant, díky jedné vzteklé blbce, kterou už dávno měli sterilizovat.

ejvm1712 ( 28. září 2016 09:12 )

Proč mají takovýhle lidi děti?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání