Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Mladík autem srazil svou přítelkyni (19): Šlo o nešťastnou náhodu, nebo úmysl?

Mladík na Olomoucku srazil autem svou přítelkyni. Otec dívky si není jistý, jestli šlo o nešťastnou náhodu, nebo úmysl.
Mladík na Olomoucku srazil autem svou přítelkyni. Otec dívky si není jistý, jestli šlo o nešťastnou náhodu, nebo úmysl.  (Autor: FTV Prima, archiv)
Autor: lm - 
27. září 2016
08:14

Olomoučtí kriminalisté vyšetřují velmi podivnou nehodu, k níž došlo v obci Drahanovice. Mladík tu měl autem srazit svou teprve 19letou přítelkyni. Dívka skončila ve velmi vážném stavu v nemocnici. Podle jejího otce je řidič pro policisty známou firmou.

O vážné nehodě, která se stala v neděli kolem desáté hodiny večerní, informovala FTV Prima. Mladý řidič měl v obci Drahanovice autem srazit svou teprve 19letou přítelkyni. Policie se s ohledem na probíhající vyšetřování k nehodě odmítla vyjádřit, podle otce dívky byl ale řidič opilý.

„Její zranění ji ohrožují na životě. Po prvotních nutných ošetřeních byla následně převezena na oddělení urgentního příjmu fakultní nemocnice v Olomouci,“ sdělil Krimi zprávám mluvčí ZZS Olomouckého kraje Zdeněk Hošák.

Podle informací televize má dívka za sebou první operaci a další ji teprve čeká. „Mladá žena utrpěla vážná poranění v oblasti hlavy, obličejového skeletu, rukou a nohou. V tuto chvíli je v umělém spánku, na dýchacím přístroji a její stav zůstává vážný. Nicméně není v přímém ohrožení života,“ uvedl mluvčí nemocnic Egon Havrlant.

Co se přesně osudné noci stalo, neví ani dívčin otec. Policie ho prý neinformovala a o nehodě se dozvěděl až od kamaráda. Dcera měla s mladíkem chodit teprve krátce. Podle jeho informací měl mladík dívku srazit u kolejí a posléze ji dovézt domů a až odtud zavolat záchranku. Sousedé otci po nehodě řekli, že mladík nebyl žádný svatoušek. Spekuluje se i o tom, že měl už několikrát vyslovený zákaz řízení, což ale policie rovněž odmítla potvrdit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání