Za minulostí udělala tlustou čáru. „Šimona se snaží postavit na vlastní nohy. Seká latinu a nechce už spadnout do toho, co prožila v teenagerském věku, což byly drogy, útěky a pochybné známosti,“ prozradil Blesku člověk z jejího okolí, který si nepřál být jmenován.

Její pracovní nasazení mluví za vše. „Má tři zaměstnání. Pracuje jako barmanka v zapadlém baru na okraji Olomouce, kde se schází různorodá společnost. Dále provází coby průvodkyně na zámku v Bruntále a k tomu má ještě další práci,“ dodal její známý s tím, že se Šimona Rychtaříková, kterou s Vilmou Cibulkovou vychovával její tehdejší manžel Miroslav Etzler (51), snaží ze všech sil bojovat se svými vnitřními démony.

V říjnu 2011 se Šimona léčila na psychiatrii v Bohnicích, odkud utekla. V té době ji Cibulková chtěla prý zbavit svéprávnosti. Proti tomu se ovšem postavil Šimonin biologický otec. Pak herečce došla trpělivost a vyhodila dceru z domu, žila tudíž jako bezdomovkyně.

Že k žádnému narovnání léta napjatých vztahů s matkou nedošlo, naznačuje i fakt, že dnes Šimona žije na druhém konci republiky, od matky co možná nejdál. Oporou jí je spíš otec. „Táta se jí snaží pomáhat. Dokonce jí posílá měsíčně nějaké peníze,“ dodal zdroj. Máma Vilma na telefonické dotazy Blesku nereagovala.

Fotogalerie
12 fotografií