Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Holčičku (6) našli nahou v lesoparku. Znásilnili zmizelou dívku na Ostravsku?

V Ostravě došlo k záhadnému zmizení dívky. Nalezena byla nahá v lesoparku.
V Ostravě došlo k záhadnému zmizení dívky. Nalezena byla nahá v lesoparku.  (Autor: Blesk - Karel Janeček)
Autor: shp - 
26. září 2016
20:11

Děsivé podezření o znásilnění! Na Ostravsku měla v pondělí podle informací TV Prima zmizet teprve šestiletá dívka. Tu se podařilo najít, jenže byla vysvlečená do naha...

Podle televizního pořadu Krimi Zprávy dívenka zmizela při návštěve lesoparku se školkou. Po několika hodinách se ji ale podařilo vypátrat. Do akce byl dokonce údajně zapojen vrtulník s termovizí, který prohledával, zda není v některém ze zaparkovaných aut.

Nalezena v lesoparku nakonec byla, ale neměla na sobě žádné šaty. Ve školce se tak nyní povídá o tom, že dívku odlákal sexuální násilník. Zda ji zneužil nebo znásilnil, není vůbec jasné. V případu je zatím více otazníků než odpovědí.

Policisté byli na slovo skoupí a případ nekomentovali s tím, že právě probíhá vyšetřování. Žádné zmizení dívky nepotvrdili, ale ani nevyvrátili. Co se tak přesně stalo, je dosud záhadou…

Safety_Guard ( 29. září 2016 17:04 )

Další možností, jak být v bezpečí, je mít v mobilu aplikace, které mohou chránit nás a naše blízké. Například mobilní aplikace Safety Guard umožňuje díky nonstop Monitorovacímu centru služby podobné osobní ochrance. Také díky různým režimům se můžete cítit v klidu a hlídaný, když jdete na schůzku s neznámým člověkem, nebo když se chystáte jít ve večerních hodinách domů.

ejvm1712 ( 27. září 2016 15:27 )

Chudák holčička. Děti sice zapomínají rychle,ale trauma bude mít to je jasné.

odol ( 27. září 2016 10:09 )

maledivy2016 ( 27. září 2016 07:49 )

Clintonová je pro svět naprosto nejhorší kandidát. prolhaná,křivá a zlá baba-každý kdo četl její mejly to potvrdí. spolu s to druhou ludrou-Madelein, mají krev na rukou.evidentně za ní stojí židovské klany.,zbrojařské lobby a další zakuklení vrazi. a komu fandí US média potažmo naši poskoci US je evidentní. pečlivě vybraná fota babizny s rozdlábenou tlamou od ucha k uchu a pečlivě vybraná fota Trumpa z tisíce jiných v nelichotivých grimasách. a dodatek: divím se té hnusbabě Merkel že měla tu drzost navštívit naši republiku po spoluúčasti na zničení Evropy.

..krakonos500 ( 26. září 2016 23:40 )

A proč tedy komunisté znásilňují malé děti?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání