Pořádné překvapení čekalo na páreček turistů, který se právě vrátil z Thajska. Při prohlížení fotografií z idylické dovolené si totiž všimli, že se jim podařilo zachytit i to, jak je okradli.

Vypadá to jako úplně normální momentka z dovolené. Smějící se turistka pózuje před thajským chrámem Wat Phra That Doi Suthep v obložení dvou rozkošných místních holčiček v tradičních krojích. Ty před chrámem obvykle vysedávají a čekají, že jim turisté za fotku věnují „pár drobných“. Jenže nenechte se zmást, ve skutečnosti to totiž mohou být zdatné zlodějky.

Když se na snímek podíváte pořádně, uvidíte, jak jedna z holčiček nenápadně sundává turistce hodinky z ruky. „Tenhle obrázek objasnil záhadu zmizelých hodinek,“ připsal k snímku muž, který přítelkyni vyfotil a snímek následně umístil na internet.

Někteří z uživatelů v komentářích vyjádřili obdiv nad zručností malé zlodějky. „Všimli jste si, jak se zlodějka dotýká ruky na několika místech? Jde o známou techniku kapsářů, kteří tak chtějí, aby si jejich cíl na dotyky od zloděje zvykl a přestal je registrovat,“ vysvětlil jeden z nich.

Fotogalerie
11 fotografií