Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ze tří dětí udělal sirotky: Opilý Emil (63) prorazil kamionem mýtnou bránu

Autor: haj - 
25. září 2016
08:35

Namol opilý řidič kamionu Emil Volf (63) v pátek večer na italské dálnici způsobil hned tři dopravní nehody na úseku 50 kilometrů. Nejprve naboural cizí vůz, poté prorazil mýtné závory a vzápětí smetl ještě další auto. Pak odtamtud okamžitě ujel a bylo mu jedno, že jeho šílená jízda připravila o život dva lidi a ze tří malých dětí udělala sirotky.

K tragédii došlo v pátek v 19:30 na dálnici A4 ve směru z Turína do Milána. Nedaleko křižovatek cest Caselle Torinese a Falchera na severním obchvatu šofér havaroval poprvé. Zřejmě si nárazu ale ani nevšiml a pokračoval dál ve zběsilé jízdě, kterou absolvoval zřejmě pod vlivem alkoholu. Dojel až za město Rondissone, kde prorazil závory a najel v plné rychlosti kamionem přímo do osobního vozu Ford Idea, jehož řidič právě vytahoval z přístroje potvrzení o zaplacení mýtného.

Náraz prudce vymrštil Ford, v němž seděla celá rodina z Agnelli v Turíně, auto přelétlo asi 200 metrů, narazilo ještě do Volkswagenu Sharan a poté skončilo v ochranném zábradlí. Z vozu se stala jen hromada šrotu, z níž se hasiči usilovně snažili vytáhnout zraněnou posádku. Manželský pár marockého původu, Mustafu El Chouifiho (†39) a jeho ženu Noru Rharif (†30) se již bohužel nepodařilo zachránit.

Jejich tři malé děti, které cestovaly na zadní sedačce, jako zázrakem přežily. Nejmladší dcerka (čtyři měsíce) na tom je nejhůře, utrpěla otřes mozku a pohmoždění jater, její dva starší sourozenci ve věku 3 a 5 let vyvázli s lehčími zraněními. Zatím všichni tři sirotci leží v turínské nemocnici Regina Margherita a starají se o ně sociální pracovníci. Při incidentu byl lehce zraněn také italský řidič Volkswagenu (45).

Vyšetřování tragické nehody se ujala policie z města Novara. Nyní hledá svědky, jejichž výpovědi by dokázaly přesně zrekonstruovat sled událostí. Také vkládají víru v záznamy z jednotlivých kamer na mýtných branách, které by prý měly být k dispozici v nejbližších hodinách. Pachatele už ovšem znají, podle webu Pluska.sk je jím totiž rodák ze Slovenska Emil Volf (63), kterého dopravní policie zadržela na čerpací stanici Villarboit, téměř čtyřicet kilometrů od místa havárie. Podle svědků se sotva držel na nohou a očividně byl opilý.

Policie ho nejprve odvezla do nemocnice, nyní už sedí ve vazbě. Na krku má obvinění z dvojnásobného zabití, neposkytnutí první pomoci a řízení pod vlivem alkoholu. Hrozí mu až 18 let ve vězení.

 

jiznicechy ( 25. září 2016 16:07 )

není to zcela od věci

Hops_aIive ( 25. září 2016 14:50 )

Krakonos500 je Emil

Hops_aIive ( 25. září 2016 13:13 )

Tak kranos500 se jmenuje Emil!

maledivy2016 ( 25. září 2016 13:06 )

Všimněte si, že když tu někdo napíše na někoho jakoukoli kritiku, tak se toho chytne ihned pár hodně velkých primitivních zakomplexovanych imbecilu, který hned vyrukují s tím, že člověk, který to napíše, tak závidí atd... To ukazuje skutečně to, jaká skvadra a svoloč sem chodí psát své vyblitky..

lobotom ( 25. září 2016 12:56 )

Je to přímý následek zrůdného kapitalistického systému. Preference nejlevnějšího způsobu dopravy a co nejnižší mzdy pro řidiče...

Zobrazit celou diskusi