Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pašerák zběsile ujížděl s dívkou (15) před policisty, ti pálili po jejich autě

Autor: shp - 
24. září 2016
16:37

Scéna jako z akčního hollywoodského filmu se odehrála jen kousek za hraničním přechodem z Rakouska ve Svatém Jánu při akci s krycím jménem Zajíc. Strážci zákona ze slovenského Kriminálního úřadu finanční zprávy se tam vydali po stopách pašeráka drog (28), který před nimi začal ujíždět se svou patnáctiletou přítelkyní.

Když chtěli vozidlo zastavit a prohledat, muž začal ujíždět. Jel nebezpečně a ohrožoval ostatní řidiče na silnici. Zastavit nechtěl, policisté byli proto nuceni použít varovnou střelbu do vzduchu.

Ani ta ale pašeráka drog nezastavila. Policisté mu proto prostřelili obě zadní pneumatiky, až vyjel do pole. Snaha ujet byla poté již marná. Pašerák byl zatčen a s ním i jeho teprve patnáctiletá partnerka.

V autě byla nalezena podezřelá krystalická látka. Policisté v rámci zátahu provedli také domovní prohlídku v rodinném domě v Šaštíně – Strážích. Tam zadrželi dalšího muže (21).

Nalezená látka bude podrobena analýze. Pachatelům hrozí pobyt za mřížemi v rozmezí 10 až 15 let. Jen zázrakem nebyl při honičce nikdo zraněn. Policisté odvedli perfektní práci.

asijo ( 25. září 2016 05:04 )

V USA by už čekali na kremaci.

rockyshowman ( 24. září 2016 17:27 )

U nás 3 měsíce s podmínkou!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání