Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zdeněk (†31) poslal blízkým posmrtný vzkaz! Čecha brutálně ubili řetězem v Londýně

Autor: shp - 
24. září 2016
14:06

Odstěhoval se do Londýna za novým životem a prací. Život mladého Čecha Zdeňka M. (†31) však v britské metropoli ukončil banální konflikt u rychlého občerstvení. Po hádce s mladíkem si na něj došlápli jeho kamarádi a řetězem mu rozbili hlavu. Zdeněk na místě zemřel.

Jeho smrt nejhůře snášejí nejbližší. Rodina a kamarádi jsou z brutální vraždy zarmouceni. Špatně ji snáší i jeho sestra Adéla, která žije v Praze. Rozhodla se však, že se smutku postaví čelem a na bratra, kterého blízcí popisují jako dobrosrdečného člověka, bude vzpomínat jenom v dobrém. Po jeho tragické smrti za něj napsala posmrtný vzkaz.

„VZKAZ OD BRÁŠKY: „Tož mí milí zlatí, dne 22. 9. jsem tento svět nechtěně opustil. Netruchlete!! Na dobré a úsměvné chvilky se mnou vzpomínejte a pohárek či štamprličku na mě pozdvihněte. Život jsem miloval, též jsem si ho všemi doušky užíval a VÁS VŠECHNY jsem u srdíčka nosíval, Váš MAKY,“ napsala na Facebooku a změnila si profilový obrázek na jeho fotku.

Banální hádka

Čech se pohádal v restauraci Perfect Fried Chicken nedaleko svého domova se skupinou mladíků. Ti si na něj později počkali venku a napadli ho. Podle očitého svědka útočníci srazili muže v saku ranou do hlavy řetězem k zamykání kol. Šlo o čtveřici mladíků, kteří do napadeného, když spadl na zem, ještě kopali. Po činu odjeli na kolech typu BMX.

Tři z podezřelých však byli již nalezeni a dopadeni. Jde o muže ve věku 29 a 19 let, přičemž nejmladšímu klukovi je teprve 16 let. Policie nyní pátrá po svědcích incidentu. Zdeněk zemřel v tratolišti vlastní krve. Po napadení totiž utrpěl vážné poškození mozku, které neměl šanci přežít.

Jovis115 ( 26. září 2016 11:21 )

Prosila bych aby jste se radši nevyjadřovali neznali jste ho ani jeho sestru... On by to tak napsal... a je určitě za to rád jak se k tomu postavila... Když nic nevíte tak radši mlčte nejsme na Vás vůbec zvědaví....

sabina.rasovska ( 24. září 2016 23:43 )

 Tak to nevím jestli zrovna s tímhle vzkazem by se ztotožnil a napsal to samé

montevideo ( 24. září 2016 17:51 )

Ano. Tak nějak mi to připadá, že sestřička z toho má pěknou legraci.

ejvm1712 ( 24. září 2016 17:40 )

Nějaká ♦. Místo aby byla zlomená žalem,sedí a píše.

juuuhele ( 24. září 2016 16:19 )

 Je to hrozná tragedie. Hodně síly pozůstalým a všem kteří ho znali. R.I.P.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání