Úspěšnou show „Kurňa, co to je?“ sledovalo pravidelně 200 000 diváků. Před to už se dostala pouze „Soudkyně Barbara“, tu si večer zapnulo až 220 000 příznivců. „Chtěl jsem skončit v nejlepším,“ svěřil se deníku Aha! Zedníček.

Příští týden se diváci mohou těšit na poslední díl. „Byl připravený i jubilejní stý pořad, kde měli vystoupit například Jiřina Bohdalová, Lucie Bílá, Alena Mihulová a Martin Dejdar, ale k realizaci nakonec z neznámých důvodů nedošlo,“ řekl zdroj z barrandovského prostředí.

Televize nepřijde jen o Pavla Zedníčka, ale i o část jeho rodiny. Odchází synovec Jakub (26), který pořad spolumoderoval, ale i scenáristka a dramaturgyně pořadu Hanka Kousalová (53), která je Zedníčkova dlouholetá partnerka. „Byly to pro celý tým Kurňa, co to je? skoro tři roky krásné práce,“ vyjádřila se Kousalová.

Show byla oblíbená i mezi hosty. Pouze třikrát se stalo, že někdo odmítl pozvání. „Co může být pro pořad lepšího, než že hosté neodmítají, baví se jako děti a odcházejí spokojení? Podařilo se nám vybudovat úspěšný pořad, takže konec dobrý, všechno dobré,“ dodala spokojeně Kousalová.

Fotogalerie
18 fotografií