Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Dove Academy Workshop – víkend plný sebevědomí, krásy a pozitivní energie

26. září 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Na sebevědomí se dá pracovat. Potvrzuje to i 12 českých a slovenských žen, které 2.–4. září 2016 absolvovaly Dove Academy Workshop ve wellness resortu Svatá Kateřina. Najít cestu sama k sobě i ostatním, načerpat energii, rozvíjet svůj přirozený potenciál a objevit vlastní ženskost účastnicím pomohly odborníci na duševní i fyzickou krásu v čele s VIP ambasadorkami, herečkami Míšou Maurerovou a Henrietou Mičkovicovou.

O duševní pohodu dvanáctky účastnic Dove Academy Workshopu se postaraly psycholožky Mgr. Jitka Nesnídalová a PhDr. Tatiana Lesayová, které radí: „Pečujte o své tělo a duši jak nejlépe umíte. Nedají se vyměnit, ani zastavit v čase.“

Výsledky společné práce specialistů, neuvěřitelných proměn a krásu účastnic historicky prvního Dove Academy Workshopu zachytil na uměleckých snímcích známý fotograf Richard Nowak, který má bohaté zkušenosti s fotografováním žen. Veřejnosti se tyto fotografie představí v rámci putovní výstavy po vybraných nákupních centrech České i Slovenské republiky, která odstartuje již 10. října v Praze, Olomouci a Košicích. Snímky se zároveň stanou základem pro charitativní kalendář. Značka Dove se rozhodla výtěžek z jeho prodeje věnovat nadačnímu fondu Slovak-Czech Women’s Fund, jenž si klade za cíl zabezpečování zdrojů na podporu prosazování ženských práv a uplatňování principu genderové rovnosti ve společnosti.

Harmonogram výstavy

10.–16. října 2016

Praha (Centrum Černý Most), Olomouc (Galerie Šantovka), Košice (Aupark Shopping Center)

18.–23. října 2016

Hradec Králové (Obchodní centrum Futurum), Ostrava (Forum Nová Karolina), Bratislava (Eurovea)

25.–30.října 2016

Brno (Galerie Vaňkovka), Žilina (Aupark Shopping Center)

Více informací naleznete na www.jsmekrasne.cz