Na středeční Výměnu manželek jen tak nikdo z diváků nezapomene. Zadlužený Láďa (47) ve sklepním bytě bez denního světla a s omezeným přívodem vody tyranizoval nejen svou náhradní manželku Sylvu, ale také děti Tomáše (8) a Michala (7 měs.) a chudáka psa. To, co se hned po odvysílání dílu strhlo na sociálních sítích, nemá obdoby. Štěstí, že lynčování v téhle zemi dávno není moderní a tolerované. Diváci jsou totiž opravdu radikální. Jen se podívejte...

Reakce diváků na Výměnu manželek
Autor: Facebook

Za jeho agresivní a hloupé chování by ho lidé zlynčovali. Nejvíce pak diváky vytáčel fakt, že bývalý kriminálník nehodlá pracovat, protože by tím pádem mohl platit exekuce a dluhy, které nasekal svými podvody a krácením daní. Zároveň nepřímo přiznal, že si dokáže vydělat peníze, aniž by o tom stát věděl. Místo toho se válí doma nebo jezdí autem, pokud možno bez dodržování předpisů, a užívá si v termálních lázních. Tím vším národ naštval a zároveň ukázal, že na podobné vyčuránky je zkrátka náš právní systém krátký.

Reakce diváků na Výměnu manželek
Autor: Facebook

Láďa sice nejezdil v audi, ale ve starším vozu značky Alfa Romeo, ale i tak si ostatní pánové u obrazovek alespoň kasali rukávy a měli chuť namyšleného frajírka ze sklepení výchovně profackovat. A to nejen kvůli jeho lenosti...

Reakce diváků na Výměnu manželek
Autor: Facebook

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Život ve sklepě a náhradní manžel, který dělá naschvály! 

Diváky naštvalo samozřejmě to, jak se choval k náhradní manželce Sylvě. Přestože se jí celou dobu neuměle dvořil, ta ho ve vteřině prokoukla a pochopila, že narazila na skutečného zoufalce. A on ji systematicky urážel, ponižoval, nadával. Je až s podivem, jak to Sylva ustála. Horší ale bylo jeho chování k dětem, kdy se zejména starší kluk vysloveně bál. Poslední kapkou pak bylo, když psa brutálně vyhodil na ulici, protože se mu doma stala nehoda a pokálel se. V té chvíli už Láďovi pomyslnou oprátku chystala polovina národa.

Reakce diváků na Výměnu manželek
Autor: Facebook

Spousta diváků si u příběhu této nefungující rodiny poplakala. Jedni z lítosti, druzí z radosti, že druhá manželka Sylva (22) nakonec pomohla Láďově Monice sehnat a zařídit komplet nové bydlení v Táboře, kam se po Výměně manželek s dětmi ihned odstěhovala.

Fotogalerie
26 fotografií